Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man die €136.000 uitgaf aan tatoeages verbaast mensen met zijn transformatie

Man die € 136k uitgaf aan tatoeages verbaast volgers met transformatie
Beeld: Instagram Remy

Remy Schofield uit Canada heeft meer dan 136.000 euro uitgegeven aan tatoeages, waarmee hij zijn volgers keer op keer versteld doet staan van zijn transformatie. Remy, een vader en voormalig chef-kok, deelt regelmatig updates van zijn uitgebreide tattoo-collectie met zijn 80.000 volgers op Instagram. Zijn meest recente posts tonen een indrukwekkende side-by-side vergelijking van zijn torso, waarop de voortgang van de afgelopen twee jaar zichtbaar is.

Remy’s voortdurende reis

Met al meerdere tattoosessies achter de rug, heeft Remy onlangs op sociale media de evolutie van zijn tattoos over de afgelopen twee jaar gedeeld. Hij toonde een foto van zijn torso, voor en na de recente toevoegingen, om de voortgang en veranderingen te illustreren. Remy blijft zijn volgers verbazen met zijn toewijding aan lichaamskunst. Ondanks dat zijn lichaam al uitgebreid versierd is, is hij nog lang niet klaar met zijn kunstwerken. Hij benadrukt dat er altijd ruimte is voor meer creativiteit en expressie op het canvas van zijn lichaam.

Man die € 136k uitgaf aan tatoeages verbaast volgers met transformatie
Beeld: Instagram Remy

Man die € 136.000 uitgaf aan tatoeages

De kosten voor zijn tatoeages hebben inmiddels de 136.000 euro overschreden, iets wat Remy vergelijkt met het genot van uit eten gaan of een avondje uit met vrienden. Voor hem is het tatoeëren een plezierige ervaring die verder gaat dan alleen de financiële investering. Zijn passie voor tatoeages wordt ook gedeeld door zijn vrouw, die zelf tatoeëerder is. Dit maakt hun band uniek en toont een diepgaande waardering voor de kunstvorm.

Indrukwekkende tatoeages

Remy Schofield blijft zijn leven en lichaam transformeren met indrukwekkende tatoeages, waarbij elke nieuwe toevoeging een dieper verhaal en persoonlijke betekenis onthult. Zijn avontuur in de wereld van de tatoeage is een inspirerende herinnering aan de kracht van persoonlijke expressie en artistieke vrijheid. Met zijn toewijding aan body art gebruikt hij zijn huid als canvas om zijn persoonlijke reis en veranderingen op een unieke en opvallende manier te documenteren.

Man die € 136k uitgaf aan tatoeages verbaast volgers met transformatie
Beeld: Instagram Remy

Check ook:

You May Also Like