Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Influencer die wanhopig op zoek is naar aandacht laat QR-code op zijn voorhoofd tatoeëren

Influencer laat een QR-Code op zijn voorhoofd tatoeëren voor meer aandacht
Beeld: TikTok gipsyliferea

Hoe ver zou jij gaan voor een beetje aandacht online? Een influencer heeft het antwoord opnieuw gedefinieerd door een QR-code op zijn voorhoofd te laten tatoeëren. In de wereld van influencers, waar gekheid troef is, lijkt dit misschien nog de normaalste zaak van de wereld. Maar maakt het ook de impact die hij hoopt?

QR-Code op zijn voorhoofd

Het is een wild westen daarbuiten in influencerland. De ene stunt is nog extravaganter dan de andere. Maar een QR-code op zijn voorhoofd? Dat zet je toch even aan het denken. Is dit de ultieme marketingmove of een desperate cry for attention? Laten we even de praktische kant bekijken. Je loopt op straat, ziet iemand met een QR-code op zijn voorhoofd, en wat doe je? Trek je je telefoon om die code te scannen? Het is zeker een icebreaker, maar misschien niet de meest effectieve marketingstrategie. En dan zijn er de risico’s. Wat als Instagram besluit om de manier waarop links werken te veranderen? Of erger nog, wat als zijn account wordt geblokkeerd? Dus daar sta je dan, met een nutteloze permanente QR-code.

Influencer laat een QR-Code op zijn voorhoofd tatoeëren voor meer aandacht
Beeld: TikTok gipsyliferea

Werkt het echt?

De QR-code linkt direct naar zijn Instagram-pagina. Het idee is duidelijk: maak het zo makkelijk mogelijk voor mensen om hem te volgen. Maar eenvoudig betekent niet altijd effectief. Ja, het trekt aandacht, maar leidt het ook tot meer volgers, of nog belangrijker, tot engagement? Dat is de grote vraag. In de marketing is zichtbaarheid slechts het halve werk. De echte kunst is mensen zover krijgen dat ze blijven hangen voor meer. Deze zet kan gezien worden als een briljante marketingstunt of een pijnlijke misstap, afhankelijk van hoe je het bekijkt.

Scanbaar of spijt?

Wat denk jij? Zou jij je hoofd scannen? Of is dit een voorbeeld van te ver gaan in onze digitale wereld? Hoe dan ook, deze influencer heeft zijn stempel gedrukt, letterlijk. Laten we hopen dat het het waard is, anders wordt het een lastige uitleg bij elke toekomstige jobinterview.

@gipsylifereal_

Qr Code Tattoo in Face 👍🏻🔒

♬ Bécane – A COLORS SHOW – Yamê

Nieuwe trend:

Check ook:

You May Also Like