Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Nieuwe serie van makers van Netflix’s ‘beste serie ooit’ is volgens kijkers net zo goed

Mensen zeggen dat de nieuwe show van de makers van Netflix's 'beste serie ooit' net zo goed is
Beeld: imdb

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als de makers van Netflix’s ‘beste serie ooit‘ een nieuwe serie uitbrengen? Nou, houd je vast, want het lijkt erop dat ze het wéér geflikt hebben! De makers van de duistere sensatie ‘Dark’ zijn terug met ‘1899’, en jongens, de fans zijn lyrisch. Het is alsof je een legendarische band hun grootste hit ziet overtreffen – een zeldzaamheid, maar o zo zoet als het gebeurt.

Makers van Netflix’s ‘beste serie ooit’

Stel je voor: je zit op de bank, klaar voor een nieuw avontuur na het binge-watchen van ‘Dark’, en BAM! ‘1899’ verschijnt op je scherm. Net als je denkt dat het niet beter kan, voeren de makers je mee op een reis over de Atlantische Oceaan die zo boeiend is dat je vergeet te knipperen (en geloof me, knipperen en je mist wat).

Mensen zeggen dat de nieuwe show van de makers van Netflix's 'beste serie ooit' net zo goed is
Beeld: imdb

Fanreacties op nieuw pareltje op Netflix

Op social media en forums kun je de liefdesverklaringen aan ‘1899’ bijna niet bijhouden. Van “Dit is een meesterwerk” tot “Ik kon niet stoppen met kijken”, het is duidelijk dat deze serie een snaar raakt. Het is net als wanneer je die ene speciale persoon vindt die ook van ananas op pizza houdt – zeldzaam, maar geweldig.

Mensen zeggen dat de nieuwe show van de makers van Netflix's 'beste serie ooit' net zo goed is
Beeld: imdb

Een Rottentomatoes Score om U Tegen te Zeggen

Met een indrukwekkende score van 77% op Rotten Tomatoes, staat ‘1899’ stevig in zijn schoenen. Critici zijn het erover eens: hoewel het soms een beetje verwarrend kan zijn (net als wanneer je probeert te begrijpen waarom sokken altijd verdwijnen in de was), is er veel om van te genieten in deze tijdreis carrousel.

Een Onvervulde Belofte

Het hartbrekende nieuws dat ‘1899’ geen tweede seizoen zal krijgen, heeft ons allemaal een beetje geschokt. Het is alsof je de laatste aflevering van je favoriete serie bereikt en beseft dat dit het einde is – een bitterzoete pil om te slikken.

Check ook:

You May Also Like