Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers noemen keiharde actieserie met 8,4 op IMDB “beste serie die ze ooit gezien hebben

Kijkers noemen keiharde actieserie met 8,4 op IMDB "beste serie die ze ooit gezien hebben
Bron: Still uit Banshee

In een televisielandschap waar elke week nieuwe series debuteren, is het een ware opgave om bij te blijven. Maar soms duikt er een serie op die zelfs de meest verzadigde kijker verrast. Zo’n verborgen juweel is ‘Banshee’, een serie waarin Antony Starr, beter bekend als de gestoorde superheld Homelander uit ‘The Boys’, schittert. ‘Banshee’ wordt geprezen als ‘een van de beste series die je nog nooit hebt gezien’ en biedt een unieke mix van spanning en donkere humor die je aan het scherm kluistert. Met ster Antony Starr in Banshee kan het niet mis gaan!

Antony Starr: Van Superheld tot Sheriff

Voor zijn rol als de corrupte superheld in ‘The Boys’, liet Antony Starr zijn veelzijdigheid al zien in ‘Banshee’. Hier ruilt hij de cape in voor een sheriffster, en gaat hij van psychopaat naar een door het leven getekende wetshandhaver. Deze eerdere rol laat een andere kant van Starr zien en biedt fans een kans om hem in actie te zien voor het volgende seizoen van ‘The Boys’ arriveert.

Beeld: Banshee

Banshee

‘Banshee’ neemt je mee naar een wereld waar de lijnen tussen goed en kwaad vaag zijn. Starr’s personage, een ex-gevangene die de identiteit van een vermoorde sheriff aanneemt, moet zijn verleden verborgen houden terwijl hij het opneemt tegen de lokale misdaad. De serie is een wilde rit vol over-the-top plotlijnen en meeslepende actiescènes die je ademloos achterlaten.

Antony Starr in Banshee
Beeld: Banshee

Een Cultklassieker Herontdekt

Hoewel ‘Banshee’ al in 2016 zijn laatste seizoen beleefde, ontdekken steeds meer liefhebbers deze serie als een cultklassieker. De show, geroemd om zijn creatieve geweld en strakke vertelling, krijgt postuum de erkenning die het verdient. Sommige kijkers noemen het zelfs “een van de beste series die ze ooit hebben gezien.” Critici prijzen ‘Banshee’ om zijn ongebreidelde pulpvermaak, waardoor het een must-watch is voor elke ‘The Boys’-fan.

Zoek niet verder

‘Banshee’ mag dan onder de radar zijn gebleven tijdens zijn oorspronkelijke uitzending, het is nu terecht erkend als een onmisbare serie in het repertoire van Antony Starr. Met zijn rol als Lucas Hood laat Starr een prestatie zien die zowel rauw als ontroerend is, een perfect voorproefje voor fans die wachten op het volgende seizoen van ‘The Boys’. Dus als je een dosis van Starr’s acteerwerk nodig hebt, zoek dan niet verder dan ‘Banshee’ – televisie die je gegarandeerd op het puntje van je stoel houdt.

Check ook:

Bron: Unilad

You May Also Like