Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Deze top films en -series kun je in november op Netflix checken

Ferry: De Serie vanaf nu te bingewatchen op Netflix! films series november Netflix
Beeld: Netflix

Het is weer die tijd van het jaar, mensen! Je weet wel, wanneer de dagen krimpen als je favoriete trui in de droger en we eindigen als een kat in een zonnestraaltje, zoekend naar wat comfort (en misschien een snackschaaltje). Dus, trek die comfy pyjama aan, neem een flinke mok warme choco en laten we eens duiken in wat Netflix voor ons in petto heeft. Het wordt Chillvember met Netflix nieuwtjes!

Netflix Series: Bingen als een baas!

Nou, laten we eens beginnen met de crème de la crème van wat Netflix te bieden heeft: hun Original Series. Stel je voor, een hele avond zónder “Wat zullen we nu weer eens kijken?” discussies. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Natuurlijk springt de prequel van Ferry Bouman direct in het oog. “Ferry: The Serie” neemt ons mee naar de jongere jaren van onze favoriete xtc-magnaat en zijn avonturen (of moet ik zeggen misadventuren?) in de onderwereld van Brabant. Maar er is nog veel meer, zoals het drama en de schittering van “Dubai Bling” en de terugkeer van de evergreen “The Crown”. Check hier de volledige lijst voor je bingewatch avonturen:

Knallers voor november:

“Ferry: The Serie” – De man, de mythe, de legende.

“Dubai Bling” – Glitters, glamour en veel… ja, je weet wel.

“The Crown: Seizoen 6 deel 1” – Ah, royalty drama, onze guilty pleasure.

En nog veel meer …

Films: Een date met je bank

Kan iemand me vertellen waarom het scrollen door de Netflix-filmsectie voelt als een oneindige loop? Maar vrees niet! We hebben de topfilms van deze maand voor je op een rijtje gezet. “Wingwomen” en “The Netflix Cup: Swing to Survive” zijn slechts enkele van de films die je kunt checken. Dus popcorn erbij en… actie!

Documentaires: Want we zijn stiekem allemaal nieuwsgierig

“Tot de dood ons scheidt: Soering vs. Haysom”. Ja, je hebt het goed gehoord! Dit is slechts één van de pakkende titels die we deze maand kunnen verwachten. Ook “Higuita: The Way of the Scorpion” en “The Billionaire, the Butler and the Boyfriend” zijn het wachten waard.

Comedy, Kids & Familie, Anime: Voor elk wat wils

Van lachen met “The Improv: 60 and Still Standing” tot quality time met de kleintjes bij “CoComelon Lane” en duiken in de anime-wereld met “Onimusha”, Netflix heeft echt alles!

Extra’s: De kers op de taart

En als je denkt dat dat alles was, heeft Netflix nog wat verrassingen voor ons, zoals “Emma” en “The Lighthouse”. Genoeg om je hele maand te vullen met kijkplezier.

Chillvember wordt Netflixvember

Dus, daar heb je het, folks! Een maand vol met entertainment op Netflix. En mochten we iets over het hoofd hebben gezien, geef ons dan een seintje (en een koekje). Veel kijkplezier in november, en vergeet niet: het is geen bankhangen… het is ‘cultureel onderzoek’!

Check ook:

Bron: dutchcowboys

You May Also Like