Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Simulatie laat zien hoe ritje in de snelste, hoogste en langste achtbaan ter wereld eruit ziet

Ultieme Rollercoaster
Beeld: Intamin

Adrenalinejunkies en achtbaanfans, opgelet! Het lijkt erop dat er een nieuwe koning is in achtbanenland. Stel je een rollercoaster voor die niet alleen de hoogste en snelste is, maar ook nog eens de langste ter wereld! Ja, je hoort het goed. Maak je klaar voor de ultieme rollercoaster: Falcon’s Flight, een achtbaan die alle records breekt en je gegarandeerd zweterige handen geeft.

251 kilometer per uur!

Zeg maar dag tegen Kingda Ka in Six Flags Great Adventure, want er is een nieuwe recordbreker op komst. Deze Ultieme Rollercoaster zal met zijn hoogte van 183 meter de huidige recordhouder met gemak overschaduwen. Bereid je maar voor op een duizelingwekkende ervaring! Als snelheid jouw ding is, dan is Falcon’s Flight jouw droom. Deze rollercoaster zal topsnelheden van maar liefst 251 kilometer per uur halen. Daarmee laat het de huidige snelheidskoning, Formula Rossa in Ferrari World, achter zich.

Ultieme Rollercoaster
Beeld: YouTube motor1

Ultieme Rollercoaster

En daar stopt het niet. Falcon’s Flight wordt ook nog eens de langste achtbaan ter wereld met een indrukwekkende lengte van maar liefst 4 kilometer spoor. Dit overtreft de huidige langste achtbaan, Steel Dragon 2000, met een flinke marge. Een echte marathon van sensaties! Voor wie durft, belooft Falcon’s Flight een ongeëvenaarde ervaring te worden. Intamin, de bouwer van deze mega-achtbaan, heeft zelfs een digitale voorstelling gecreëerd om ons alvast een voorproefje te geven. Eén ding is zeker: deze achtbaan is niet voor watjes!

Een attractie die je niet wilt missen

Met de komst van Falcon’s Flight in Six Flags Qiddiya, zet Intamin de wereld van extreme achtbanen op zijn kop. Of je nu een die-hard achtbaanfan bent of gewoon nieuwsgierig naar deze engineering marvel, dit is een attractie die je niet wilt missen. Bereid je voor op een adrenalinekick van jewelste wanneer Six Flags Qiddiya in oktober 2024 zijn deuren opent. Durf jij het de ultieme rollercoaster aan?

Check ook:

You May Also Like