Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO komt met super gedetailleerde achtbaan!

lego achtbaan

Ben je een Lego liefhebber? Dan is deze nieuwe Lego set, die in de zomer uitkomt, een must have. De zomer staat al voor de deur, dus je hoeft niet lang meer te wachten. Benieuwd? Lees verder om meer te weten te komen over de LEGO Loop Coaster.

lego achtbaan

Wandelende achtbaan

Deze LEGO Loop Coaster set is geen set die je in een paar uur doet. Je hebt dus een echte bezigheid. Deze complexe nieuwe set bestaat uit 3.756 onderdelen en zal een enorme structuur zijn, aangezien het apparaat 92 cm hoog, 85 cm breed en 34 cm diep is. Met deze set zullen jouw kinderdromen uitkomen. Je kunt in de achtbaan rijden met karren in dezelfde kleur als de echte achtbaan: groenblauw, marineblauw, oranje en wit. Het is een echte aanwinst voor het Deense speelgoedmerk.

Bijna beschikbaar

Voor pre-orders voor de nieuwe achtbaan set opent LEGO vanaf 1 juli zijn website. Dus tijd om je te haasten. Een achtbaan koop je voor 400 euro, via de LEGO-webshop. Niet goedkoop, maar de moeite waard. Vooral als je nog geen plannen hebt voor de zomer en een echte Lego-fan bent. Of als je kinderen hebt die Lego liefhebbers zijn. Dan kun je ze uren of zelfs dagen bezighouden.

Pretpark LEGO-collectie

De achtbaan is een perfecte aanvulling op de pretpark-collectie van LEGO. Zo kun je onder meer ook een draaimolen, een reuzenrad en een piratenachtbaan in je park zetten. Check hier de pretpark-LEGO op Bol.com

lego achtbaan

Bron & Beeld: fhm, Lego website

You May Also Like