Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

LEGO komt met super gedetailleerde achtbaan!

LEGO komt met super gedetailleerde achtbaan!
Beeld: Lego

Ben je een fan van Lego? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak je klaar voor de lancering van een sensationele nieuwe Lego set deze zomer: de legendarische Lego achtbaan. De dagen worden langer, de zomer nadert en jouw kans om deze fantastische set in handen te krijgen ook! Kun je je enthousiasme al voelen stijgen? Blijf lezen, want we duiken zo in de spannende wereld van de LEGO Loop Coaster.

LEGO achtbaan

De LEGO Loop Coaster is een meesterwerk van techniek en ontwerp, wat het een must-have maakt voor zowel jonge bouwers als volwassen verzamelaars. Elk van de 3.756 stukjes is zorgvuldig ontworpen om een realistische en functionele achtbaanervaring na te bootsen. De kleurkeuze is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook doordacht, met de levendige kleuren die bijdragen aan het gevoel van snelheid en opwinding. De kleuren marineblauw, groenblauw, wit en oranje vormen samen een visueel spektakel dat elke kamer zal opfleuren.

Wat de LEGO Loop Coaster echt onderscheidt, zijn de interactieve elementen. De set bevat een werkende liftketting die de karren naar de top van de achtbaan brengt, waarna ze met een adembenemende snelheid naar beneden suizen. Deze beweging is niet alleen leuk om naar te kijken, maar biedt ook een geweldige kans om de principes van zwaartekracht en beweging te begrijpen. Bovendien, met de mogelijkheid om zelf de snelheid en de route van de achtbaan aan te passen, wordt elke speelsessie een nieuwe ontdekkingsreis.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van het product op Bol.

lego poppen en achtbaan
Beeld: LEGO

Pretpark LEGO-collectie

De achtbaan is een perfecte aanvulling op de pretpark-collectie van LEGO. Zo kun je onder meer ook een draaimolen, een reuzenrad en een piratenachtbaan in je park zetten. Check hier de prijs en beschikbaarheid van het LEGO-pretpark op Bol.com

achtbaan bouwset
Beeld: Lego
Lego achtbaan doos
Beeld: Bol.com

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wellicht is dan Lego onthult gigantische 5200-delige Avengers Toren-set of Bol.com verkoopt 24-delige LEGO Harry Potter Adventskalender 2023 voor een prikkie iets voor je!

You May Also Like