Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-kijkers gaan los op extreem botte deelnemer die date tot het bot beledigt: ‘Wat een eikel!’

LLDL-kijkers gaan los op extreem botte deelnemer die date tot het bot beledigt: 'Wat een eikel!'
Beeld: Instagram

Van iemand die zich opgeeft voor een datingshow als Lang Leve de Liefde zou je toch verwachten dat diegene zijn of haar uiterste best doet om zichzelf van hun beste kant te laten zien. Dit geldt echter niet voor de extreem botte Mark, zo zagen we al in een eerder fragment. Nu zorgt Mark opnieuw voor ongeloof bij LLDL-kijkers door zijn date Nicole tot op het bot te beledigen.

‘Vrouwen hebben geen humor’

In een eerder fragment zagen we al dat Mark bij de eerste kennismaking eigenlijk al gelijk aangaf dat hij soms nogal ‘hoog in zijn energie’ kan zitten en daarbij soms nog wel eens onhandig uit de hoek kan komen. Dit blijkt een understatement, want in een hetzelfde fragment zagen we hoe Mark zijn date met één botte opmerking wist te verpesten, toen hij een vraag uit de beruchte kaartenbak oplas: “Liever een partner die geen humor heeft, of een partner die geen serieus gesprek kan voeren?” Geen makkelijke vraag zou je zeggen, en Nicole moest er dan ook wel over nadenken. Mark zelf bleek echter een heel stuk minder moeite te hebben om een antwoord te bedenken en kwam met een extreem botte opmerking op de proppen.

LLDL-kijkers gaan los op extreem botte deelnemer die date tot het bot beledigt: 'Wat een eikel!'
Beeld: TikTok Lang Leve de Liefde

Maagverkleining

In een nieuw fragment, dat op Instagram rondgaat, gaat Mark nog even op deze weg verder. De twee hebben het over hoe sportief ze zijn, en Nicole deelt daarbij het openhartige verhaal dat ze een maagverkleining heeft ondergaan en daarmee 50 kilo is afgevallen, een prestatie waar ze trots op is maar ook onzeker. Mark houdt hier echter geen rekening mee en maakt direct meerdere grappen over haar breedte en gewicht. De sfeer wordt hierdoor al snel ongemakkelijk.

Wat een eikel!

Mark kan op weinig sympathie van de kijkers rekenen, die massaal los gaan in de reacties. Zo schrijft ene Mimi: “Ze is veeel te mooi en leuk voor hem”, en een ander: “Wat een eikel, mooie meid”. Deena doet ook een duit in het zakje: “Als mensen vragen “wat is nou die Hollandse directheid” kan ik dit sturen…”

Check de extreem botte LLDL-deelnemer die zijn date tot het bot beledigt hier:

Check ook:

You May Also Like