Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-kijkers gaan stuk om oliedomme opmerking over ‘vegetarische sperziebonen’: ‘Echt blond!’

LLDL-kijkers gaan stuk om oliedomme opmerking over 'vegetarische sperziebonen': 'Echt blond!'
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

In het programma Lang Leve de Liefde op SBS6 hebben we door de jaren heen al heel wat uiteenlopende figuren voorbij zien komen. Ook de dame die in de nieuwste aflevering van LLDL te zien is zorgt weer voor verbazing met een niet al te intelligente opmerking over ‘vegetarische sperziebonen’.

Vegetarische sperziebonen

Eerder zagen we al dat de dame in kwestie waarschijnlijk het buskruit niet heeft uitgevonden, toen ze na de vraag: ‘Zou je iets aan jezelf willen veranderen?’ een waslijst opsomde van de cosmetische ingrepen die ze al had laten uitvoeren en welke ze graag nog zou willen laten doen. Haar date reageerde hier droogjes op door te vragen of er ook nog iets aan haar innerlijk was dat ze zou willen veranderen. In een nieuw fragment, dat op de LLDL-Facebookpagina te vinden is, zien we dat de dame inderdaad niet vooraan heeft gestaan toen de hersenen werden uitgedeeld, wanneer ze een oliedomme opmerking maakt over ‘vegetarische sperziebonen’.

‘Echt blond!’

Ook kijkers gaan massaal stuk om de ‘intelligente opmerking’, zo blijkt uit de vele reacties dat het fragment al snel krijgt. Zo grapt ene Yvonne: “Groente uit pot vind ik sowieso niet te eten. Misschien moet ik dan deze vegetarische variant eens proberen…”, en Chantalle: “Ipv van 2500 euro aan haar lippen te besteden, had ze misschien een leuke opleiding kunnen doen.” Margot kopt ‘m even in: “Echt blond”.

Check de oliedomme opmerking over ‘vegetarische sperziebonen’ hier:

Nog een pareltje:

Eerder in Lang Leve de Liefde:

Check ook:

You May Also Like