Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

LLDL-deelnemer Mike gaat vol over zijn nek na hap van Emily’s kookkunsten

Lldl: Mike moet hoognodig kotsen van Emily’s pasta
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL

Datingprogramma’s zoals “Lang Leve de Liefde” hebben altijd een unieke manier om twee vreemden te koppelen en te zien hoe ze in verschillende situaties met elkaar omgaan. Deze programma’s bieden een intrigerende blik op hoe mensen onder druk of in onverwachte omstandigheden reageren, vaak tot vermaak van het publiek. Een recente aflevering van Lldl biedt een perfect voorbeeld van zo’n situatie: Mike en zijn date Emily besloten samen pasta te maken. 

LLdl: Mike en Emily maken pasta

Mike, die op zoek is naar een partner die zich thuis voelt in de keuken, had dit vooraf niet duidelijk gemaakt. Dit leidde tot een onverwachte wending tijdens hun kookpoging. Hoewel geen van beiden bijzonder bedreven is in de keuken, deden ze hun best om een smakelijke pasta te bereiden. De realiteit was echter anders. Tot grote verrassing van iedereen, moest Mike al na de eerste hap overgeven. Dit moment zorgde voor ongemak, maar ook voor speculatie. Emily wees met de vinger naar de pastasaus, maar was het echt de saus die het probleem veroorzaakte?

Reacties van kijkers

De reacties in de commentsectie op dit incident waren gemengd. Sommige kijkers waren verbaasd en merkten op: “Barfen na 1 hap? Best knap! Zag er gewoon lekker uit”. Anderen suggereerden dat Mike misschien om andere redenen misselijk was geworden, zoals zenuwen of een ongerelateerd gezondheidsprobleem. Reacties zoals “Kan toch zijn dat hij gewoon misselijk was door wat anders.. Of door spanning of weet ik wat… Als het eten niet goed is dan duurt het wel een paar uur voordat je wat merkt van bacteriën. Is vast wat anders” en “Da zag er nu toch echt wel lekker uit….van dat eten kan niet, dat je na een hap gaat kotsen he. van stress misschien ja…. Mo zo erg voor haar dan, vind dat ze er lief mee omgaat zelf” benadrukken de verscheidenheid aan interpretaties. 

Bekijk het fragment hieronder

Check ook: LLDL-Jeffrey niet onder de indruk van ‘Alleen Fans’-date en laat haar op de bank slapen

You May Also Like