Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Lidl maak de zomer compleet met koeltas waar een heel krat bier in past

De zomerse avonden in het park zijn begonnen. Lidl maakt de avond nu compleet door ervoor te zorgen dat jouw biertje ijskoud blijft met deze unieke koeltas.

Krat bier

De koeltas van supermarktketen Lidl is geschikt voor een bierkrat, waarmee je dus 24 flesjes bier in kan meenemen en ze ook nog eens koel houden.

Je kunt deze handige koeltas vinden bij Lidl voor minder dan twintig euro. De tas houdt de inhoud voor ongeveer 7 uur koel zodat jij je over koelelementen geen zorgen hoeft te maken.

XXL

Deze multifunctionele bierkrat-koeltas kan uiteraard ook op andere manieren gebruikt worden. Lidl tipt zelf dat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken als een XXL picknicktas.

De tas is voorzien van twee handige handvatten waarmee je hem gemakkelijk en veilig kunt dragen. Wanneer je de Rocktrail koeltas niet gebruikt, kun je hem eenvoudig opvouwen. Dus aan het eind van de avond gaat hij gewoon opgevouwen in een tas wee mee of je kan hem gebruiken om de kliekjes in te vervoeren die dan ook nog lekker koud blijven.

Kortom, de ultieme toevoeging aan een gezellige avond met vrienden in het park of op het strand. Je kunt hem hier kopen.

Check ook: In no-time een ijskoud biertje? Deze geniale hack doet het in 2 minuten!

Bron: Jfk.men

Afbeeldingen: Lidl, Pexels

You May Also Like