Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Altijd al je eigen snackmuur in huis gewild? Koop dan dit huis!

Verlang je ernaar om thuis moeiteloos je geliefde snacks uit een snackmuur te pakken? Die droom kan werkelijkheid worden, want een ideale woning in het pittoreske Riel, onderdeel van de Goirle-gemeenschap, wacht nu op jou. Ontdek deze unieke kans om je knabbelverlangens direct bij de hand te hebben.

Eyecatcher van het huis

In hun Rielse villa aan het Zandeind hebben de huidige eigenaren een verrukkelijke snackmuur laten installeren. Met een muntje in de hand kun je je favoriete smakelijke verwennerij uit de muur halen, net zoals bij een echte snackautomaat. De selectie omvat diverse lekkernijen en de toekomstige bewoners zullen kunnen kiezen uit hamburgers, kipcorn en gehaktstaven. Bovendien biedt een snackmuur in huis de prachtige optie om de vakken geheel naar eigen smaak aan te vullen.

Zelfs de makelaar is sprakeloos!

“Er is werkelijk over alles zeer goed nagedacht en tot in perfectie uitgevoerd. Het huis is uniek vormgegeven met hoogwaardige materialen en doordachte afwerking. De huidige eigenaren hebben gebruikgemaakt van veel staal in het huis, zo ook in de keuken waar Amerikaanse invloeden zichtbaar zijn. En daar past de snackmuur goed bij. Ik doe dit werk al 26 jaar, maar zoiets heb ik nog nooit gezien.”

De makelaar benadrukt dat deze opvallende ‘stoere villa’ meer is dan alleen een huis; het is een plek om intens van te genieten.

Deze unieke villa met snackmuur vereist diepe zakken, want het staat te koop voor maar liefst 1.365.000 euro.

Check ook: Wat je betaalt voor een privéjet van Amsterdam naar Rotterdam

Bron: AD

You May Also Like