Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Leven te koop voor 100 miljoen dollar!

lifefor_sale_1

De ultra rijke zakenman Benjamin heeft zich jarenlang uit de naad gewerkt om te bereiken wat hij nu heeft. Het heeft hem bloed, zweet en tranen gekost. Maar nu wil ‘ie van zijn leven af. WAT? Inderdaad, hij verkoopt zijn leven voor 100 miljoen dollar.

Het is namelijk niet altijd lachen gieren brullen om zo hard te werken en zo veel geld te hebben. De dokter heeft Benjamin namelijk laten weten dat hij nog maar een paar jaar te leven heeft als hij doorgaat met werken… Dafuuuq?!

Benjamin is hier van geschrokken en kwam daarom op het bizarre idee om zijn leven te verkopen. Gewoon ff je leven aan iemand anders geven. Kan gewoon joh! Maarr, je krijgt er wel geinige dingetjes voor terug natuurlijk. Zo krijg je wel $174,815,000 aan bezit. Je krijgt gewoon even het hele pakket, niks moeilijks aan! Zijn dikke auto’s, mega huizen, fantastische jachten, luxste hotels, winstopbrengede restaurants en ga zo maar door.

Als jij genoeg flappen in je zakken had, zou je Benjamin’s leven dan overkopen? Of toch maar niet? Dit willen wij HEUL graag weten van je!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like