Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Knotsgekke Malgorzata laat Ivo scheel kijken met pikante stripact in LLDL

In de SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, hebben we al flink wat bijzondere figuren voorbij zien komen. Afgelopen week zagen we een oude bekende voorbij komen, namelijk Ivo, die was gekoppeld aan de knotsgekke Malgorzata. In een nieuw fragment van LLDL zien we dat Ivo flink het hoofd op hol wordt gebracht door zijn date, die een pikante stripact voor hem in petto heeft.

Respectloos

Ivo deed al eens eerder mee aan het programma en haalde zich toen de woede van kijkers op de hals. Zo vonden velen hem respectloos tegen zijn date en vertelde hij haar dat hij haar er oud vond uitzien. Deze keer hadden de programmamakers hem echter aan een dame gekoppeld bij wie hij wel drie keer na zou denken voordat hij haar zou beledigen. De pittige Malgorzata is duidelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Pikante stripact in LLDL

In een eerder fragment zagen we al dat de knotsgekke Malgorzata een heuse vuurspuw-act voor Ivo deed, en waarschuwde hem daarbij dat hij maar beter zijn ballen geschoren kon hebben, anders wist hij wat hem te wachten stond. In een nieuw fragment zien we dat ze nog meer voor hem in petto heeft. Ze voert namelijk een heuse pikante stripact op die Ivo scheel doet kijken.

Check de pikante stripact van Malgorzata in LLDL hier:

Check ook: Kijkers worden gek van ‘ze*kmens’ in LLDL: ‘Wat een vermoeiende vrouw!’ (sgxl.nl)

Bron en beeld: Youtube Lang Leve de Liefde

You May Also Like