Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers worden gek van ‘ze*kmens’ in LLDL: ‘Wat een vermoeiende vrouw!’

lldl mismatch

In Lang Leve de Liefde worden twee onbekenden bij elkaar in een villa opgesloten, in de hoop dat er liefde opbloeit. Soms pakt dat goed uit, soms hebben ze het wel gezellig maar is er geen aantrekkingskracht en soms zie je deelnemers die zich na een paar minuten al afvragen waar ze in godsnaam aan zijn begonnen. Dit laatste is ook het geval in de nieuwste aflevering…

Totale mismatch

Deze keer hebben de programmamakers Remko gekoppeld aan Linda. Een grotere mismatch hebben we echter zelden voorbij zien komen. Je zou bijna denken dat de makers dit expres hebben gedaan, al lijkt de kans dat überhaupt iemand met Linda te matchen is vrij klein. Ze lijkt namelijk echt overal commentaar op te hebben en blijft tot vervelens toe doorvragen. Remko moet dan ook duidelijk de grootste moeite doen om geduldig te blijven.

Zeikmens

LLDL-kijkers hebben dan ook al snel genoeg gezien en adviseren Remko zo snel mogelijk de benen te nemen. Zo schrijft ene Ingrid: “Wat een zeik mens, ging nog liever naar huis🙄“, en Christina: “Hoop dat Remco een beetje conditie heeft met goeie renschoenen! Klaar voor de start, AF!!”

Check twee fragmenten van het ze*kmens in LLDL die kijkers gek maakt hier:

Check ook: LLDL-deelnemer is nogal vol van zichzelf: “Ik ben wel een lekkerding” – SGXL.NL

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

You May Also Like