Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Kelly Piquet deelt beelden van dronken Max Verstappen tijdens oud & nieuw feestje

Kelly Piquet deelt beelden van dronken Max Verstappen
Beeld: Instagram Kelly Piquet

Wie denkt dat de snelheid enkel op het circuit te vinden is, heeft het mis. Neem nu Max Verstappen, onze nationale Formule 1-trots. Niet alleen op de baan, maar ook daarbuiten weet hij de toon te zetten. Rond de jaarwisseling liet hij weer van zich horen, en hoe! Samen met zijn charmante vriendin Kelly Piquet vierde een dronken Max Verstappen het nieuwe jaar op een manier die het bekijken waard is. 

Een dronken Max Verstappen

Het begin van een nieuw jaar symboliseert een verse start, nieuwe kansen. Voor Max Verstappen en Kelly Piquet was het een moment van samenzijn, gevangen in intieme beelden. De charme van deze avond was niet alleen de romantiek, maar ook de pure vreugde en ongeremdheid die het paar uitstraalde. Op een bepaald moment in de avond, werd de ambiance versterkt toen Max, met gesloten ogen en vol overgave, het Nederlandse volkslied begon te zingen. Een moment van nationale trots, vermengd met de feestelijke stemming van de avond. Interessant genoeg koos Kelly ervoor om het geluid van de video te dempen. Een gebaar dat misschien wel meer zegt dan duizend woorden. De stilte die volgde op Max’s enthousiaste schreeuw, spreekt boekdelen over het paar en hun gevoel voor humor.

dronken max verstappen
Beeld: Instagram Kelly Piquet

Beeld en Geluid

In onze visueel gedreven wereld hebben beelden vaak meer impact dan woorden. De video, gedeeld door Kelly, is een perfect voorbeeld van hoe een simpel moment een krachtige boodschap kan overbrengen. Max’s keuze voor het Nederlandse volkslied tijdens deze viering benadrukt de diepe verbondenheid die hij voelt met zijn vaderland. Het is een herinnering dat, ondanks zijn internationale succes, zijn hart nog steeds klopt voor Nederland. Kelly’s beslissing om het geluid uit te zetten laat zien dat soms stilte meer kan zeggen dan geluid. Het is een subtiele herinnering dat in een wereld vol lawaai, stilte soms het krachtigste geluid is.

Klik hieronder even naar rechts om de dronken Max Verstappen te zien:

Een Nieuw Jaar, Een Nieuw Begin

Terwijl we vooruitkijken naar wat het nieuwe jaar brengt, is het duidelijk dat Max Verstappen ons zal blijven verrassen, zowel op als naast de baan. Zijn passie, snelheid, en nu ook zijn uitbundige nieuwjaarsviering, maken hem tot een unieke persoonlijkheid in de sportwereld. Max Verstappen, een naam synoniem met snelheid en passie, liet tijdens de nieuwjaarsviering zien dat hij niet alleen op de baan, maar ook in het leven, vol overgave leeft. Zijn uitbundige viering met Kelly Piquet, vastgelegd in een stille video, is een prachtige samenvatting van vreugde, nationale trots, en liefde. Laten we dit nieuwe jaar in dezelfde geest van vreugde en enthousiasme ingaan, geïnspireerd door onze eigen Formule 1-held.

Check ook: Max Verstappen maakt Kelly Piquet woest door huwelijksaanzoek af te wijzen

You May Also Like