Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jutta Leerdam eindelijk te bewonderen in mannenblad Playboy

jutta leerdam playboy

Heb je het al vernomen? Het vermaarde mannenblad dat nooit verzadigd lijkt te raken van het featuren van bekende Nederlanders, juist, de Playboy, heeft nu haar stralen van aandacht gericht op de bejubelde schaatskoningin, Jutta Leerdam. Er wordt een glinsterende nieuwe zijde van onze enige echte ijskoningin onthuld, ditmaal niet glijdend op ijs, maar schitterend op het glanzende papier.

De Iconische Keuze 

Het wereldberoemde mannenblad Playboy toont keer op keer een eindeloze affiniteit voor Bekende Nederlanders. Na het in de kijker zetten van Jaimie Vaes en Nicol Kremers, straalt nu geen ander dan Jutta Leerdam in de nieuwste uitgave van het magazine. Dit wakkert speculaties en verwachtingen aan over wat er nog staat te gebeuren in de nabije toekomst. Geroemd voor haar uitzonderlijke prestaties op het ijs onthult Jutta nu een andere, meer verleidelijke kant van haar persoonlijkheid. Playboy wijdt  meerdere pagina’s aan de diverse aspecten van Leerdam’s persoonlijkheid en schoonheid.

Beeld: Instagram

Verwachtingen

In de huidige editie van het blad wordt het publiek getrakteerd op een smaakvolle blik op wat mogelijk in de toekomst zou kunnen liggen. Liefhebbers en kenners bespreken al vol verwachting de kans op een uitgebreidere fotosessie met Jutta in de nabije toekomst. Playboy zelf lijkt niet genoeg te krijgen van het loven van Leerdam. De ideale vrouw voor een feature in Playboy, aldus het tijdschrift, wat de nieuwsgierigheid en verwachting onder de lezers alleen maar verder opdrijft. Wat is er nog meer in petto voor Jutta Leerdam binnen de glanzende pagina’s van Playboy? Zal er een meer uitgebreide fotoshoot volgen? Dit blijft vooralsnog een vraag, maar de fans blijven vol hoop en kijken vol verwachting uit naar meer.

Check ook:

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like