Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Jordy leeft van uitkering maar mag gratis op vakantie: ‘Had het wel nodig’

uitkering vakantie

De Vakantiebank, een inspirerend initiatief, biedt mensen met beperkte financiële middelen de kans om te genieten van een welverdiende vakantie. Jordy de Bakker uit Arnhem kon dankzij dit programma even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. De Vakantiebank erkent dat zorgeloos genieten niet alleen voorbehouden is aan anderen en biedt ook alleenstaanden met financiële uitdagingen de mogelijkheid om kosteloos op vakantie te gaan.

Vakantie

Na lange tijd verlangend naar verandering, koesterde Jordy de behoefte aan een ontsnapping uit de monotone routine van zijn leven op de uitkering. De drang om even alles los te laten en zijn energie te herstellen was sterk. Afgelopen juli kreeg hij eindelijk die broodnodige adempauze. Met bestemming Ameland begon hij aan een kampeeravontuur – een welverdiende vakantie die na jarenlange afwezigheid een frisse wind van vernieuwing bracht.

Toe aan vakantie

Tegenover De Gelderlander vertelt Jordy: “Ik was toe aan vakantie en ben toen gaan googelen. Zo kwam ik bij De Vakantiebank. Een hulpverlener dacht dat dit alleen voor gezinnen was, maar dat zag ik nergens staan. Gelukkig kon iedereen met weinig geld zich aanmelden. Ook alleenstaanden hebben een oplaadmomentje nodig.”

Check ook: Ophef na uitspraken Maxime Meiland over Nederlanderse uitkeringen

Bron: Trendnieuws

Beeld: Facebook

You May Also Like