Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Joost Klein om 7:30u in bedenkelijke toestand aangetroffen op straat: ‘I’m grateful’

joost klein
Beeld: X

Joost Klein heeft de afgelopen weken behoorlijk wat voor zijn kiezen gehad. Veel mensen maken zich dan ook zorgen over de artiest, toen hij vanochtend rond 7:30 live ging op Instagram, waarvan de beelden nu rondgaan op X. En hoogstwaarschijnlijk niet omdat hij extra vroeg op was gestaan…

Songfestival-droom spat uiteen

Nederland was afgelopen maand in rep en roer, toen de Nederlandse Eurovisie Songfestival-inzending Joost Klein na een incident achter de schermen werd gediskwalificeerd voor de finale van het evenement. Hoewel hij hierdoor een mogelijke Songfestival-winst moest opgeven, heeft het geen slechte uitwerking gehad op zijn populariteit. Joost is al wekenlang een van de meest beluisterde artiesten op Spotify. Wereldwijd! Of Joost het uiteenspatten van zijn Songfestival-droom al helemaal heeft kunnen verwerken, is echter de vraag.

joost klein
Beeld: X

I’m grateful!

Joost Klein ging vanochtend om 7:30 uur ineens live op Instagram, nadat hij vermoedelijk een nachtje had doorgetrokken. Hierbij zat hij in eerste instantie een peukie te roken op een bankje op straat. Vervolgens stond hij op en begon hij willekeurige voorbijgangers toe te roepen dat hij ‘grateful’ (dankbaar) was, waarna hij ook het internet begon te bedanken. Veel mensen vragen zich dan ook af of het wel helemaal goed met hem gaat. Anderen menen dat we er niet teveel achter moeten zoeken.

Check hier de beelden van Joost Klein om 7:30 ’s ochtends waarover mensen zich zorgen maken en oordeel zelf:

Check het nieuwe nummer ‘Luchtballon’ van Joost Klein dat onlangs uitlekte hier:

Check ook:

You May Also Like