Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Albert Verlinde onthult wat er écht gebeurde tussen Joost Klein en cameravrouw: ‘Zich wild geschrokken’

Albert Verlinde onthult wat er écht gebeurde tussen Joost Klein en cameravrouw: 'Zich wild geschrokken'
Beeld: Youtube Vandaag Inside

Er is de afgelopen dagen volop gespeculeerd over wat er nou precies is gebeurd tussen Joost Klein en de cameravrouw, tijdens het Eurovisie Songfestival. Vanwege een ‘ernstig incident’ werd de Nederlandse inzending gediskwalificeerd voor de finale va het evenement. Albert Verlinde meent te weten wat er écht heeft plaatsgevonden.

‘Dreigende beweging’.

Na zijn optreden in de halve finale van het Songfestival in Malmö, vond er een confrontatie plaats tussen Joost Klein en een vrouw die voor het productieteam werkte en opnames maakte achter de schermen. Ondanks dat Joost meerdere malen vroeg hem niet te filmen, ging deze vrouw daar toch mee door, wat leidde tot wat nu bekend staat als ‘een dreigende beweging’. Albert Verlinde vertelt bij Vandaag Inside nog eens wat er exact zoiu hebben plaatsgevonden: “Er is wel iemand die gezien heeft wat er gebeurd is. Zo explicitiet hebben we het eigenlijk nog nergens gehoord dus ik denk.. ik ga het hier toch maar even vertellen.”

Albert Verlinde onthult wat er écht gebeurd is tussen Joost Klein en cameravrouw:
Beeld: Youtube

In de shit

“Wat er dus gebeurd zou zijn is dat hij op die dame afkwam (…), en daar heeft hij gewoon DIT naar gedaan”, aldus Verlinde, terwijl hij een slaande beweging met zijn vuist maakt. Hierop zou de telefoon op de grond zijn kapotgevallen. De vrouw raakte vervolgens flink overstuur en Joost Klein zou zich wild zijn geschrokken, en direct zijn excuses hebben aangeboden. “Hij wist onmiddels: dit is grote shit waar ik nu in zit”, aldus Verlinde.

Check het hele verhaal van Albert Verlinde in Vandaag Inside hier:

Check ook: