Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Crazy Pianos-‘ster Joël Borelli zet flink de schaar in vraagprijs van zijn miljoenenvilla

Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa
Beeld: bekendeburen

Stel je voor: je bent op zoek naar je droomhuis en opeens… Bam! De schatrijke Nederlandse pianist, Joël Borelli, knalt een mega korting op zijn miljoenenvilla. Van 3.95 miljoen euro naar 3.25 miljoen euro – wie doet dat nou? Nou, Joël dus. Hij verkoopt zijn luxe stulpje in Oisterwijk nu voor minder. Dit is je kans om te wonen als een ster, maar dan voor een ‘koopje’. Klinkt als het plot van een film, toch? Maar dit is echt aan de gang!

Joël Borelli miljoenen villa

Joël Borelli is niet zomaar iemand. Deze piano virtuoos, bekend van Crazy Piano’s op Scheveningen, tikt niet alleen de ivoren toetsen aan, maar ook de vastgoedmarkt. Na honderden optredens in binnen- en buitenland, besloot hij dat zijn villa in Brabant wel wat nieuwe bewoners kon gebruiken. Een prijsdaling van 700.000 euro is niet niks. Joel snijdt dieper dan hij ooit in zijn pianosolo’s doet. Maar hey, als dat betekent dat jij je droomhuis kunt scoren, wie klaagt er dan?

Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa
Beeld: Instagram Joël Borelli

Ruimte, Luxe, En Een Beetje Meer

Zestien kamers, mensen. Zes-tien. Inclusief zes slaapkamers, vijf badkamers, en twee studeerkamers. Oh, en een thuisbioscoop. Want waarom ook niet? Joel Borelli weet hoe je moet leven, en nu kun jij dat ook. Naast de standaard luxe biedt deze villa ook een wellness, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Perfect voor die dagen dat je niet weet of je wilt chillen, zwemmen of zweten. Of doe gewoon alle drie, het is jouw villa nu. Deze villa is niet zomaar een stapel stenen; het is een levensstijl. Stel je voor: je ochtendkoffie drinken terwijl je uitkijkt over je eigen wellness. Of even een duik in je binnenzwembad na een lange dag. Klinkt als een droom, toch?

Je droomhuis scoren

Met Joël Borelli’s besluit om de prijs te verlagen, krijg je niet alleen een stukje luxe, maar ook een stukje geschiedenis. Wie kan er nou zeggen dat ze in de villa van een beroemde pianist wonen? Dus, wat denk je? Is het tijd om je eigen luxe symfonie te dirigeren in Joel Borelli’s voormalige villa? Met al deze luxe, ruimte en ja, die korting, zou dit wel eens het moment kunnen zijn om je droomhuis te scoren. En laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou niet eens gefantaseerd over wonen in een villa die zo uit een film lijkt te komen? Dus, piano piano, neem je tijd, maar niet te lang – zulke deals spelen zich niet elke dag af.

Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 2
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 3
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 5
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 6
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 7
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 8
Joel Borelli Haalt flink de schaar in de vraagprijs van zijn villa 10

Check ook:

You May Also Like