Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Classic: Hans heeft 16 Schultenbräu in zijn nek gegooid en kan niet komen werken

Hans meldt zich ziek voor maandag en dat doet hij op een hilarische manier
Beeld: Youtube

Heb je ooit het gevoel gehad dat de maandag na een lang weekend of een stevig feestje net iets te snel komt? Nou, je bent niet alleen. Onze vriend Hans, het alterego van Crazy Pianos-‘pianist Joël Borelli, die net een stevig avondje achter de rug heeft, zit precies in dat schuitje. Zonder vrije dagen in zicht, kiest Hans voor Plan B: Hans meldt zich ziek voor maandag. Ja, je leest het goed. Hans is van plan om de maandagblues te omzeilen door zich ziek te melden, en hij neemt geen halve maatregelen. 

Hans meldt zich ziek voor maandag

Laten we eerlijk zijn: wie heeft er niet gedroomd van een extra dag om te herstellen na een feestje dat net iets te gezellig was? Hans meldt zich ziek voor maandag, en wel op een manier die hilarisch is. Hij belt verschillende bedrijven om zijn ziekmelding voor maandag vast te leggen, waarmee hij de kunst van het vooruitplannen naar een geheel nieuw niveau tilt.

Hans meldt zich ziek voor maandag en dat doet hij op een hilarische manier
Beeld: Youtube

De Carnavaleske Na-effecten

Carnaval staat bekend om zijn feestvreugde, kleurrijke parades en de onvermijdelijke kater die volgt. Voor Hans betekent dit dat opstaan voor werk geen optie is. Zijn proactieve aanpak om zich ziek te melden getuigt van een diep begrip van de ‘carnavaleske na-effecten’. “Hans meldt ziek voor maandag” biedt een hilarisch, zij het ietwat onconventioneel, venster op de uitdagingen van het terugkeren naar de realiteit na een groot feest. Misschien is het een beter idee om wat vakantiedagen op te sparen voor volgend jaar? Of nog beter, misschien kan Hans volgend jaar een cursus ‘Hoe overleef ik carnaval’ geven. Hoe dan ook, Hans heeft zijn plek verdiend in de annalen van carnavalslegendes.

Check ook:

You May Also Like