Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jockey overreden door ambulance nadat hij knock-out was getrapt door zijn eigen paard

Chris

Een Noord-Ierse jockey is afgelopen weekend overreden door een ambulance die hem kwam behandelen nadat hij knock-out was getrapt door zijn eigen paard.

Chris Meehan, de jockey in dit verhaal, heeft dankzij het ongelukje met de ambulance nu niet alleen een gebroken neus en 27 hechtingen in z’n gezicht, maar heeft nu dus ook z’n been gebroken en zit daardoor in het gips.

Nadat de jockey van start ging tijdens een race in Noord-Italie ging het als snel mis. Chris viel van zijn paard en werd door het beest knock-out getrapt. Hij lag vervolgens buitenbewustzijn in een plas met bloed, alvorens hij door een official in de stabiele zijligging werd gelegd.

De aanwezige ambulance werd opgeroepen en reed de baan op, maar daar ging het keihard fout. Toen de dienstdoende chauffeur achteruit naar Chris wilde rijden, reed hij namelijk net een stukje te ver, waardoor hij met de ambulance op Chris zijn been belandde.

Chris  moet hierdoor minimaal twee maanden thuis blijven, maar ziet er ook de ironie wel van in. Zijn vader, broer en oom zijn namelijk allemaal ambulancechauffeer.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like