Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jessica Alves stopt met ingrepen na 1 miljoen te hebben gespendeerd

Jessica Alves stopt met ingrepen na 1 miljoen te hebben gespendeerd
Beeld: Instagram jessicaalvesuk

Jessica Alves, ooit bekend als de “Human Ken Doll”, heeft na het besteden van meer dan een miljoen dollar aan cosmetische ingrepen aangekondigd dat ze geen verdere chirurgische behandelingen meer zal ondergaan. Alves, die een wereldwijde bekendheid verwierf door haar transformaties, heeft verklaard dat ze nu het uiterlijk heeft bereikt waarvan ze altijd heeft gedroomd en dat ze tevreden is met haar verschijning.

Een leven in transformatie

Geboren in Brazilië als Rodrigo Alves en toegewezen man bij geboorte, heeft Jessica Alves haar leven lang geworsteld met haar identiteit. Haar fascinatie voor Barbie, die begon in haar kinderjaren nadat haar grootvader haar deze iconische poppen cadeau deed, speelde een cruciale rol in haar latere beslissingen. Gedurende haar jeugd en vroege volwassenheid voelde Alves een diepe onzekerheid over haar uiterlijk, wat haar uiteindelijk leidde naar de wereld van plastische chirurgie.

Jessica Alves stopt met ingrepen
Beeld: YouTube This Morning

De metamorfose van Jessica Alves

Voor haar 35e had Alves al ongeveer een half miljoen dollar uitgegeven aan verschillende cosmetische procedures. Deze ingrepen omvatten meerdere neuscorrecties, ooglifts en lichaamsvormende behandelingen. Echter, ondanks de transformatie tot de “Ken” look, voelde Alves altijd een diepere verbondenheid met Barbie, wat uiteindelijk resulteerde in haar keuze om openlijk als vrouw door het leven te gaan. In 2020 maakte ze haar transgender identiteit publiekelijk bekend en onderging ze een geslachtsveranderende operatie.

Jessica Alves
Beeld: Instagram jessicaalvesuk

Een nieuw begin zonder ingrepen

Alves, die nu de 40 nadert, heeft besloten dat de facelift, lipvergroting en neklift die ze begin dit jaar onderging, haar laatste grote chirurgische ingrepen zullen zijn. Hoewel ze nog steeds maandelijks kleinere cosmetische behandelingen ondergaat om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen, heeft ze een punt gezet achter de meer ingrijpende operaties. “Deze facelift en neklift nemen tien jaar van mijn leeftijd weg, en ik geloof dat een jongere uitstraling past bij mijn jonge ziel,” verklaarde Alves onlangs.

Meer dan 100 chirurgische ingrepen

Jessica Alves heeft door de jaren heen meer dan 100 chirurgische ingrepen ondergaan en hiermee meer dan een miljoen pond besteed. Haar reis van twintig jaar door de wereld van plastische chirurgie is een verhaal van persoonlijke ontdekking en het nastreven van ware zelfacceptatie. Nu ze eindelijk het gevoel heeft dat haar fysieke uiterlijk overeenkomt met haar ware identiteit, heeft Jessica Alves vrede gesloten met haar uiterlijk en is ze klaar om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen zonder verdere chirurgie.

Check ook:

23-jarige dame ziet er na haar cosmetische ingrepen een stuk ‘beter’ uit