Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jaimie Vaes onder vuur voor delen gewaagde video: ‘Je bent moeder!’

Jaimie Vaes onder vuur voor delen gewaagde video: ‘Kippenkont!
Beeld: Instagram Jaimie Vaes

Dat Jaimie Vaes onder vuur ligt, is niet iets nieuws. Jaimie heeft dit keer met haar nieuwste Instagram-vertoning de betekenis van ‘strandlichaam’ opnieuw uitgevonden. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet zomaar een vertoning; het is een visueel feest dat de tongen – en toetsenborden – stevig heeft losgemaakt.

Jaimie Vaes onder vuur

Het begon allemaal met een video, zo sierlijk geplaatst tegen de achtergrond van een ondergaande zon, dat je bijna zou vergeten dat het middelpunt van deze cinematografische prestatie twee schijnbaar verdwaalde “dunne latten” waren. Het publiek, in een staat van optische illusie, krabde zich verwonderd achter de oren. Zijn dit nu benen, armen, of – wacht even – de nieuwste interpretatie van de term ‘kippenkont’?

Jaimie Vaes onder vuur
Beeld: Instagram Jaimie Vaes

Reacties: Van Verward tot Vermakelijk

Natuurlijk liet het internet zijn stem horen, variërend van de beschermende ouder die mompelt “Je bent een moeder ga je gedragen”, tot de filosoof die peinst “Jezus mens! Wat denk je nou! Je bent sexy! NOT!!!! Kippekont verschrikkelijk zeg”. Ah, sociale media, waar elke mening telt, maar niet elke mening er echt toe doet. Laten we niet vergeten dat de spotlight al eerder op Vaes’ achterwerk heeft geschenen. Van winterse tafereeltjes tot zomerse zwembadfoto’s, haar ‘non-surgical butt lift’ heeft meer aandacht gekregen dan menig filmster op de rode loper. En hoewel de reacties variëren van bewondering tot afgrijzen, blijft één ding onbetwist: de term ‘kippenkont’ heeft nooit eerder zoveel lading gedragen.

De Kunst van Aandacht

Critici zouden zeggen dat deze visuele capriolen niets meer zijn dan een schreeuw om aandacht, een wanhopige poging om relevant te blijven in de eeuwig veranderende zee van online content. Maar is dat echt zo slecht? In een wereld waar aandacht de harde valuta is, wie zijn wij dan om te oordelen over de methode van acquisitie?

Een Staartje van Vermaak

Terwijl de digitale stofwolken rondom Jaimie Vaes’ laatste Instagram-post langzaam neerdalen, blijven wij achter, enigszins vermaakt, enigszins verbijsterd, maar vooral gefascineerd door de kracht van een beeld. Kippenkont of niet, één ding is zeker: in de wereld van sociale media is niets te gewaagd, te vreemd of te achterwerk-gerelateerd om niet gedeeld te worden. Zo eindigen we dit verhaal met een glimlach, een frons, en een nieuw gevonden waardering voor de term ‘kippenkont’. 

Check ook: Jaimie Vaes eist dat Lil Kleine vaker voor hun zoon zorgt: ‘Zodat ik meer kan uitgaan!’

You May Also Like