Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers volgt Jaimie Vaes op als covergirl Playboy: eerste beelden hier!

nicol kremers playboy

Soms had je dingen achter eigenlijk al van mijlenver kunnen zien aankomen. Nadat er met Jamie Vaes voor het eerst in 10 jaar weer een BN’er op de cover van Playboy stond, werd er volop gespeculeerd wie de volgende zou zijn, en dit is nu bekend: Uiteraard is dit Nicol Kremers, en de eerste beelden hebben we al.

Wel wat gewend

Sinds haar breuk met multimiljonair Peter Gillis, moest Nicolleke zelf voor brood op de plank zorgen. Als BN’er doe je dat tegenwoordig natuurlijk het makkelijkst door pikante content van jezelf te delen achter een OnlyFans-betaalmuur, zo had Nicol zelf ook al snel in de gaten. Voor de camera uit de kleren gaan is dan ook niks nieuws voor de brunette. Nerveus zegt ze dan ook niet geweest zijn voor de shoot van het bekende mannenblad. “Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied,” aldus Nicol. “Ik heb een webshop met seksspeeltjes en accounts op de platforms Fancentro, Friends2Follow en OnlyFans.”

De verkoop van Playboy is de afgelopen jaren flink terug gelopen. De editie met een BN’er, in de persoon van Jaimie Vaes, op de cover blijkt dus een positieve uitwerking voor de verkoopcijfers. zo gaan er ook geruchten dat Nicolette Kluijver binnenkort in het blad te zien zou zijn. Volgens hoofdredacteur Niek Stolker zijn de oplages in ieder geval flink gestegen, en kunnen lezers de komende tijd meer moois verwachten. Hij werkt naar eigen zeggen aan een shoot met een ‘bekende 50-plusser’. Wie dat is, houdt Stolker echter nog even geheim…

Check hier de eerste beelden van Nicol Kremers in mannenblad Playboy:

nicol kremers playboy
nicol kremers playboy

Check ook: Heeft Playboy Nicolette Kluijver weer weten te strikken? (sgxl.nl)

Bron: Panorma

Beeld: Playboy

You May Also Like