Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Jade Anna breekt Instagram in pikante lingerie: ‘Binnenkort ‘AlleenFans”

jade anna
Beeld: Instagram Jade Anna

In de wereld van Instagram, waar iedereen van influencers tot je oma (ja, ook zij) probeert te schitteren in pikante kiekjes, heeft Jade Anna weer eens de grenzen van onze verbeelding en fatsoen uitgedaagd in pikante lingerie. Compleet gehuld in wat volgens sommigen ‘niets meer is dan strategisch geplaatst borduurwerk’, zet ze Instagram op zijn kop. Met reacties die variëren van ‘binnenkort op AlleenFans!’ tot ‘hoe durft ze’, is het duidelijk dat deze post meer heeft losgemaakt dan alleen het elastiek van haar lingerie.

Jade Anna in pikante lingerie

Ah, Jade Anna, onze ongekroonde koningin van de camera, wiens volgersaantal de magische grens van één miljoen heeft overschreden alsof het niets is. Dit keer schittert ze in een setje pikante zwarte lingerie dat minder verhult dan het belooft. Met een hartje en de vermelding @loungeunderwear *ad, maakt ze duidelijk dat zelfs gesponsorde inhoud niet zonder een goede dosis drama en glamour komt. 

Jade Anna laat Instagram ontploffen in pikante lingerie
Beeld: Instagram Jade Anna

Het Arena van Meningen

Instagram, een plaats waar meningen zich sneller verspreiden dan de nieuwste filter, heeft natuurlijk weer het beste (en het ergste) naar boven gehaald. “Bh gevuld met lucht,” schampert een criticus, wat suggereert dat er meer techniek zit in de luchtballonvaart dan in haar kledingkeuze. “Binnenkort AlleenFans,” profeteert een ander, alsof het volgen van haar account een soort gateway-drug is naar meer expliciete abonnementsdiensten.

Plek van Positieve Praatjes

Maar laten we niet alle hoop verliezen in de mensheid. Voor elke azijnpisser staat er een rij fans klaar om Jade te verdedigen alsof ze de laatste strohalm van internetdecency vasthoudt. “Zoo mooi Jadee! Trek je niks aan van al die losers in de comments, jij hebt het laten lukken meid,” roept een trouwe volger uit. En ja, waarom zouden we iemand bekritiseren die haar succes op eigen kracht heeft verdiend? “Hard work pays off, je ziet er geweldig uit,” juicht een ander. “Waarom hebben jullie mensen zo veel commentaar?! Jada is een prachtige vrouw!” besluit een derde, waardoor iedereen zich even achter de oren krabt over het waarom achter de online haat.

Een vrouw in pikante lingerie

Dus daar hebben we het, dames en heren. Een wereld waarin een vrouw in pikante lingerie zowel de heldin als de schurk kan zijn, afhankelijk van aan welke kant van het Instagram-algoritme je staat. Blijf scrollen, blijf liken, en wie weet – misschien breekt Jade Anna binnenkort niet alleen Instagram, maar ook het stereotype dat vrouwen niet zowel mooi als machtig kunnen zijn.

jade anna pikante
Beeld: Instagram Jade Anna

Check ook:

Ook Jade Anna laat haar lippen opspuiten: ‘Wilde het natuurlijk houden’

You May Also Like