Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ook Jade Anna laat haar lippen opspuiten: ‘Wilde het natuurlijk houden’

Jade Anna lipvergroting avontuur
Beeld: YouTube Jade Anna

Heb je ooit nagedacht over een kleine ‘upgrade’ voor je look? Nou, Jade Anna wel! In haar nieuwste vlog deelt ze haar avontuur van lipvergroting, maar met een twist van realisme en een snufje humor. Het is niet altijd wat je verwacht in de wereld van schoonheid, en Jade laat ons de rauwe realiteit zien van het opspuiten van haar ‘giechel’—en ja, het is nogal opgezwollen.

Een vlog vol beslommeringen

Waarom zou iemand überhaupt haar lippen willen vergroten? Jade begint haar vlog met deze hamvraag, terwijl ze meteen een lans breekt tegen het taboe rond cosmetische ingrepen. Ze is niet hier om te normaliseren of aan te sporen, maar om te delen. Eerlijk en open, zoals we van haar gewend zijn. Stap voor stap neemt Jade ons mee naar de kliniek, liggend op de behandeltafel, klaar voor de ingreep. Ze wil haar lippen natuurlijk houden, maar net een tikje voller. Niet omdat ze onzeker is, maar gewoon omdat ze denkt dat het mooier kan. Herkenbaar, toch?

Jade Anna lipvergroting avontuur
Beeld: YouTube Jade Anna

Het resultaat: Opgezwollen en opgetogen?

Na de ingreep zijn haar lippen zichtbaar opgezwollen. Jade grapt dat het er nu uit ziet alsof ze een paar flinke tikken heeft gekregen, maar verzekert dat het zwelt afneemt. Geen grote verandering, maar net dat beetje extra. In haar vlog zegt Jade Anna: “Ik ben er niet heel onzeker over, maar ik denk dat ik het mooier vind als ik mijn lippen heb laten doen, dan gaat het vooral over mijn bovenlip. Ik vind niet dat ik dunne lippen heb, maar ik zat er al een tijdje over na te denken, ik wil het gewoon natuurlijk houden, maar ik wil ze net wat voller.”

Jade Anna lipvergroting avontuur
Beeld: YouTube Jade Anna

Jade Anna lipvergroting avontuur

Dus, wat denk je? Is een kleine ‘pomp’ iets voor jou, of hou je het liever bij lippenbalsem en een glimlach? Jade’s avontuur in lipvergroting laat ons zien dat schoonheid in alle vormen en maten komt, en soms is een klein beetje zwelling alles wat je nodig hebt om die beslissing te maken. Maar één ding is zeker, of je nu voor of tegen bent, Jade’s vlog heeft ons weer iets gegeven om over te praten bij de koffieautomaat!

Check ook:

You May Also Like