Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder wil kinderen thuishouden van school: ‘Anders worden ze gepest omdat ik zo knap ben’

Te knap voor school?
Beeld: Instagram Susie

Stel je voor: je bent zo knap dat je kinderen thuis moet houden van school uit vrees voor pesterijen. Klinkt bizar, toch? Maar dat is precies de realiteit voor Susie Bradley, een voormalig deelnemer aan Married At First Sight, die gelooft dat haar uiterlijk problemen kan veroorzaken voor haar kinderen.

Te knap voor school? Susie’s unieke dilemma

Susie Bradley, bekend van haar verschijning in Married At First Sight 2019, maakte onlangs bekend dat zij overweegt haar kinderen thuis te onderwijzen. De reden? Ze is bang dat ze gepest worden vanwege haar looks. Ja, je leest het goed – ze vreest dat haar schoonheid een last kan zijn voor haar kinderen op school.

Schoonheid met een prijs

Het klinkt misschien als een luxe probleem, maar Susie is serieus bezorgd. In een video uitte ze haar zorgen: “Het is hard, maar het is de realiteit waarmee ik en mijn kinderen moeten leven.” Ze waarschuwt andere vrouwen dat ze mogelijk hetzelfde probleem kunnen ervaren, vooral als ze besluiten gebruik te maken van haar cosmetische kliniekdiensten om hun looks te ‘verbeteren’.

Te knap
Beeld: Instagram Susie

Cosmetische promotie of echte Zorg?

Terwijl sommigen haar video zien als een slimme manier om haar eigen schoonheidskliniek te promoten, vinden anderen dat Susie een serieus punt aanraakt. De discussie over de impact van ouderlijke schoonheid op het sociale leven van kinderen is niet nieuw, maar Susie’s casus voegt een unieke draai toe aan het debat.

Reacties van het Publiek: Steun en Kritiek

De reacties op Susie’s openbaring waren gemengd. Sommige online commentatoren bieden steun, terwijl anderen sceptisch zijn over haar motieven. Een commentator merkte op: “Er zijn veel mooiere vrouwen die dit probleem niet hebben. Misschien ligt het niet aan de schoonheid?”

Of het nu een doordachte marketingstrategie is of een echte zorg, de situatie van Susie heeft zeker stof doen opwaaien. Te knap zijn voor school is een ongebruikelijk probleem, maar in de wereld van sociale media en publieke perceptie kan bijna alles een invloed hebben op het dagelijks leven. Wat denk jij, is te knap zijn voor school een echt probleem of gewoon een moderne mythe?

Check ook:

You May Also Like