Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Irritante mensen in het OV

jhkjh

We irriteren ons allemaal vaak genoeg aan het OV. Het gaat dan niet alleen om het OV zelf, maar ook vaak om de passagiers. Te brede mensen die naast je komen zitten en eigenlijk jouw plek ook in hun bezit nemen, smakkende mensen tegenover je in de trein, snurkende mensen of brullende apen in de stiltecoupé. Hieronder staan een aantal welbekende irritaties op een rijtje.

1. De slaper 
Die ene slapende gast die over de hele bank heen ligt zodat precies dat laatste plekje in de trein niet beschikbaar is. Of die onbekende die opeens op je schouder ligt te slapen. Gadverdamme

2. Koken
Die ene die opeens naast je haar eten gaat klaarmaken. Daar is het hier niet voor, bitch!

3. Etenslucht
Dan heb je ook nog degene die net even een broodje hamburger voor neus op eet. Ze smakt verschrikkelijk en je kan zo in haar mond kijken. Of het ruikt overheerlijk en je wilt ZO graag een hapje. Stinken kan ook nog natuurlijk.

4. Bellen
Irritante bellende mensen naast je. Iedereen kent dit wel. Gewoon van de beginhalte tot de eindhalte, geen probleem joh..

5. Drinkers.
Je zit eindelijk in de trein er er komt iemand tegenover je zitten die besluit een biertje te gaan zuipen. Jouw relaxmomentje is in ieder geval naar de knoppe met deze bierlucht.

6. De meekijker
Je zit rustig te lezen of op je mobiel te scrollen en er zit iemand naast je die ongestoord met je meekijkt. Als je je even omdraait doet ze alsof ze nergens van af weet. Heel vervelend, een beetje privacy alsjeblieft?

7. Té comfortabel
Je hebt mensen die overal maar doen alsof ze thuis zijn. Lang ritje in de trein en hoppa, broek kan wel even uit..

8. Bilspleten
Hoe vaak je wel niet mensen in het openbaar vervoer tegenkomt die niet door hebben dat hun bilspleet boven hun broek uitkomt. Erg fijn gezicht, bouwvakker!

9. Overvol
Het is vroeg in de ochtend en je moet eigenlijk nog een beetje wakker worden. In je gedachte leun je al tegen het raam terwijl je stiekem nog even probeert te slapen. Maar nee hoor, de trein is natuurlijk weer eens overvol. Is het dan nooit rustig? Zucht..

10. Tas op de stoel
Geef maar toe, dit doe je zelf vast ook. Maar het is één van de grootste irritaties. Je tas op de stoel naast je leggen alsof je ook voor die stoel hebt betaald. Dit doen we alleen maar omdat we niet willen dat er iemand naast ons komt zitten. Maar waarom niet? Typisch eigenlijk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like