Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ineke is woest: ze gaat NOOIT meer naar Center Parcs na reactie op klacht

Center Parcs is een keten van bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Het is natuurlijk logisch dat als je een vakantie boekt buiten Nederland dat men daar geen tot amper Nederlands praat. Aleen was dat niet duidelijk voor Ineke, LOL!

Ineke gaat NOOIT meer naar Center Parcs!

Ineke denkt dat alle medewerkers van de parken dan ook Nederlands spreken, ook wanneer ze bij een in Duitsland is.Maar helaas, dat was niet het geval. En aangezien ze geen Duits of Engels kan, was de communicatie minimaal. Reden voor een klacht dacht Ineke. En Klantenservice reageert hilarisch!

Park Hochsauerland

Center Parcs Hochsauerland ligt in het dorpje Medebach, midden in het Sauerland, nabij Winterberg en Willingen in Duitsland. Winterberg en omgeving is een geliefd wandelgebied en vormt ’s winters een ideaal skioord. In de winter skiën en langlaufen en in de zomer mountainbiken en wandelen door het bergachtige landschap.

Niet voor niets zijn er in de omgeving veel fiets- en wandelroutes uitgezet, van kort tot uitdagend. Lekker winkelen kan in de nabijgelegen stadjes Winterberg en Willingen. U vindt er gezellige straatjes, winkeltjes en veel gezellige cafeetjes.

Bron: Showmag
Beeld: Centerparcs & Showmag

You May Also Like