Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Boeken: in Duitsland kun je overnachten tussen 100 alpaca’s

alpaca

Alpaca’s zijn wat ons betreft de meest geniale beesten op deze aardbol. Het is natuurlijk niet voor niets dat je er allerlei activiteiten mee kan doen, zoals wandelen en knuffelen met alpaca’s. Vanaf nu kan jouw liefde voor deze beesten naar een heel nieuw niveau worden getild, want je kunt er nu zelfs mee op vakantie…

overnachten tussen alpaca's

Vakantie

Nou ja, niet letterlijk op vakantie als in dat je er mee in het vliegtuig stapt. Maar je kunt nu zelf op vakantie gaan en tussen alpaca’s slapen. Wat moet je ervoor doen en wáár moet je heen om deze droom uit te laten komen?
 

Duitsland

Het is gelukkig heel erg dichtbij – geen Nederland helaas – , want je hoeft alleen maar af te reizen naar onze oosterburen. In het oosten van Duitsland om precies te zijn: in het Beierse woud! Daar ligt camping Sun Star Alpacas. Van nature een alpacafokkerij, maar ook een plek om met je vrienden te overnachten en tegelijkertijd te knuffelen! 
 

100 alpaca’s

Je kunt je tentje opzetten in de alpacaweide waar zo’n 100 alpaca’s zijn (de droom). Ook kun je activiteiten met de beestjes boeken, zoals een wandeling. je zou denken dat zo’n toplocatie al maandenlang vol geboekt is, maar dat is niet zo! Deze zomer zijn er nog een paar plekken over, dus wij zeggen: boeken, boeken, boeken! Dat kun je hier doen. 

overnachten tussen alpaca's

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like