Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

HBO lanceert epsiche nieuwe trailer House of the Dragon seizoen 2: Startdatum bekend!

House of the Dragon Seizoen 2: Nieuwe Trailer en Startdatum Bekend!
Beeld: HBO

De draken zijn terug! HBO heeft eindelijk de officiële trailer voor het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ vrijgegeven, en fans kunnen niet wachten om weer in de wereld van Westeros te duiken. De nieuwe beelden beloven een seizoen vol vuur en bloed, terwijl de strijd om de IJzeren Troon in volle hevigheid losbarst. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? 

Een nieuwe oorlog ontvouwt zich

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ gaat verder waar het vorige seizoen eindigde: de dood van koning Viserys I Targaryen (Paddy Considine) heeft een burgeroorlog ontketend tussen Team Black en Team Green. House of the Dragon seizoen 2 belooft epische gevechten en politieke intriges terwijl Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) en haar stiefmoeder Alicent Hightower (Olivia Cooke) strijden om de troon. In tegenstelling tot seizoen 1 zal House of the Dragon seizoen 2 geen tijdsprongen maken. Dit seizoen focust volledig op de verslechterende relatie tussen Rhaenyra en Alicent, wat leidt tot een bloedige strijd om de macht.

House of the Dragon Seizoen 2: Nieuwe Trailer en Startdatum Bekend!
Beeld: House of the dragon

Nieuwe gezichten en bekende namen

Naast terugkerende favorieten zoals Matt Smith, Eve Best en Steve Toussaint, voegt House of the Dragon seizoen 2 een indrukwekkende reeks nieuwe personages toe. Maak kennis met Abubakar Salim als Alyn of Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, en Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower. Bereid je voor om nieuwe allianties en vijanden te zien ontstaan in deze complexe wereld. De trailer laat al hints zien van de spanning die ons te wachten staat. Fans zijn razend enthousiast en delen hun opwinding op sociale media. Een fan schreef: “HBO levert altijd topkwaliteit TV. Dit seizoen gaat episch worden!” Een andere voegde toe: “Ik kan niet wachten op de relatie tussen Rhaenyra en Daemon. Dit wordt legendarisch!”

House of the Dragon Seizoen 2: Nieuwe Trailer en Startdatum Bekend!
HBO

Verwachtingen en speculaties

Met nog maar een maand te gaan tot de release, stijgt de hype naar ongekende hoogten. House of the Dragon seizoen 2 staat gepland voor een release op 16 juni en zal uit acht afleveringen bestaan. De trailer toont al de intense dynamiek tussen de personages en de grootschalige veldslagen die ons te wachten staan. Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ belooft een onvergetelijke zomer voor TV-fans te worden. Met een mix van vertrouwde gezichten, nieuwe personages en een oorlog die Westeros op zijn kop zal zetten, is dit seizoen er een om naar uit te kijken. Zorg dat je klaar zit, want de draken zijn terug en ze zijn hongerig naar macht! Wat denk jij, Team Black of Team Green?

Hier de trailer voor House of the Dragon Seizoen 2:

Check ook: