Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hilarische beelden van ADE-bezoeker die er nog lekker inzit gaat knetterviral

Hilarische beelden van ADE-bezoeker die er nog lekker inzit gaat knetterviral
Beeld: Twitter Mullet

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen week vond het Amsterdam Dance Event weer plaats. Dat betekent dat de hoofdstad voor een week lang in een speeltuin veranderd, waarbij je de mafste figuren kunt tegenkomen. Dat was dit jaar niet anders, zo blijkt uit hilarische beelden van een ADE-bezoeker die er duidelijk nog lekker inzit.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event, kortweg ADE, werd in 2011 voor het eerst georganiseerd als een meerdaagse conferentie over electronische dansmuziek, en groeide sindsdien uit tot een van de grootste meerdaagse dance-events ter wereld. Door heel Amsterdam bouwen 2.500 dj’s en 400.000 bezoekers een week lang feestjes in de vele clubs en cafés die er in de stad te vinden zijn. Hierbij worden er natuurlijk allerlei versnaperingen genuttigd die wat verder gaan dan je normaal gesproken aan de bar kunt bestellen.

After-after-afterparty

Wat deze ADE-bezoeker precies gebruikt had is niet bekend, maar dát hij het een en ander op had staat vast. In ieder geval lijkt hij na de afterparty en de after-after-aferparty nog altijd niet klaar te zijn en was hij midden op de dag, midden in de stad nog aan een after-afterparty bezig. Tot groot vermaak van voorbijgangers en de BOA’s die even een kijkje kwamen nemen. De beelden gaan dan ook hard rond online.

Check de hilarische beelden van de ADE-bezoeker die er nog lekker inzit hier:

Check ook: Toerist die roes ligt uit te slapen in Amsterdam is ineens héél snel wakker (sgxl.nl)