Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Toerist die roes ligt uit te slapen in Amsterdam is ineens héél snel wakker

roes uit slapen

Stel je voor, je bent in het prachtige Amsterdam, en je hebt misschien net iets te veel van het lokale brouwsel genoten, een rokertje gerookt of iets ongebruikelijks gesnoven. Het kan de besten overkomen, toch? Dus daar lig je dan, ergens langs een van die iconische grachten, je roes uit te slapen. Maar pas op, want hier begint het avontuur dat je nooit had kunnen voorzien.

Plons…

Je ligt daar, half bewusteloos, en plotseling merk je dat je begint te bewegen. Paniek slaat toe terwijl je beseft dat je de verkeerde kant op rolt, recht naar het water! Dit is het moment waarop je leven verandert van een feestje naar een totale nachtmerrie. Het lijkt erop dat deze man, die duidelijk de weg kwijt is, zich in precies deze situatie bevindt. Maar laten we niet te snel oordelen. Het goede nieuws is dat zijn onverwachte duik in het koude grachtenwater hem in één klap volledig nuchter maakt. Geen betere manier om een kater te bestrijden dan met een ijskoude duik, toch? Het lijkt erop dat hij zojuist zijn dagelijkse ochtenddouche heeft gehad, ondanks de wat ongebruikelijke omstandigheden. En laten we vooral de medemenselijkheid niet vergeten. Terwijl deze arme ziel zijn onvrijwillige duik maakt, zien we meteen dat er mensen in de buurt zijn die zich haasten om hem te hulp te schieten. Het is geruststellend om te weten dat er altijd mensen zijn die klaarstaan om een helpende hand te bieden, zelfs als je net uit de gracht bent opgedoken.

Wijze les

Maar laten we dit hilarische incident niet voorbij laten gaan zonder er een wijze les uit te trekken. Wat kunnen we leren van deze komische vertoning? Nou, in de eerste plaats, als je besluit je roes uit te slapen in Amsterdam, zorg er dan alsjeblieft voor dat je een plek kiest waar je niet het risico loopt om in het water te belanden. Want laten we eerlijk zijn, naast een gracht is niet bepaald de beste keuze als het gaat om een comfortabele en veilige slaapplek. Dus onthoud, kies je slaapplek verstandig, anders kun je eindigen als de hoofdrolspeler in je eigen onbedoelde komedie op de grachten van Amsterdam!

@amarilis1969 Fourtunately, he's safe😅 #amsterdam #men #fyp #canal #amsterdamcanals #canal #falling #safe #foryoupage #becarefularoundthecanal ♬ son original – De🇩🇴🇪🇸vive🇨🇭❤️🇫🇷

Check ook: LERARES GEARRESTEERD VOOR DRONKENSCHAP OP BASISSCHOOL

Bron en beeld: TikTok

You May Also Like