Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Het zijn net mensen

funny-bears-doing-human-things-16_0

Dat apen soms mensen gedrag vertonen wisten we al, maar dat beren dit ook doen is nieuw voor ons. Beren kunnen net als mensen op 2 poten lopen, hierdoor lijken we veel op elkaar. De onderstaande foto’s zijn precies op het juiste moment genomen. Hierdoor lijkt het gedrag van de beren ook nog eens verdacht veel op het gedrag van de mens. 

 1. Kom je even helpen of blijf je alleen staan kijken!?

 2. Halloo!

 3. Hmmm.. Even kijken hoe mijn aandelen het doen..

 4. Haha, jullie zien mij niet!

 5. Selfie in Alaska! #Selfie #Alaska #Mooi #Uitzicht #Koud #Brr

 6. Hah, ik skip school vandaag!

 7. Zoo, tijd voor Yoga!

 8. Ik zei toch, geen foto!

 9. Even een momentje om na te denken..

 10. Shit, weer een kapotte startmotor!

 11. Oke, ik geef één slinger en dan geef je gas!

 12. Spelen we vanmiddag bij jou of bij mij?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like