Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Flirtgesprek met schoonmoeder op Whatsapp neemt een pijnlijke wending

schoonmoeder flirt

Na een paar weken of maanden daten met je vriendin, ontmoet je waarschijnlijk voor het eerst haar ouders en dus ook jouw schoonouders. Over het algemeen zullen je schoonouders geen modellen zijn, maar er zijn een paar schoonmoeder-exemplaren waarbij je gaat twijfelen of je wel voor het juiste lid van de familie hebt gekozen. En dan moet je ook nog afwachten of die interesse wederzijds is. De schoonmoeder van deze gast had in ieder geval wel die interesse.

schoonmoeder flirt

Schoonmoeder

Het is iets wat je regelmatig op vunzige video’s op het wereldwijde web vindt: mannen die het bed induiken met zijn schoonmoeder. Het is dan ook niet heel gek dat het voor veel mannen dan ook echt een fantasie is om dat een keer mee te maken. Al helemaal als blijkt dat je schoonmoeder een knappe vrouw is. Karel heeft zo’n schoonmoeder, maar hij zou nooit het initiatief nemen om met haar te flirten. Gelukkig is zijn schoonmoeder de minste niet en heeft zij zelf de touwtjes in handen!

Flirten op WhatsApp

Toen zijn schoonmoeder een flirterig gesprek startte op WhatsApp, kon Karel in eerste instantie niet geloven dat dit echt gebeurde. Na wat aandringen van schoonmoe’s kant, gaat Karel toch mee in het gesprek. Alleen had hij dat beter niet kunnen doen… Volgens sommigen gaat het om een parodie. Kijk en oordeel zelf…

Check het gesprek hieronder & haters zullen zeggen dat het nep is 😉

Via: Phony Text NL

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply