Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Het leven van een smartphone bezitter

verslaafd-smartphone-1_0

Wij verslaafd aan onze smartphone? Ja inderdaad, dat heb je goed gezien. En het lijkt met het jaar, nouja eigenlijk al met de dag, erger te worden. In plaats van alleen ons mobieltje er bij pakken als we alleen zijn, gebruiken we ‘m nu ook gewoon tijdens een feestje, of nog erger, tijdens een date. Dit is te zien in de onderstaande afbeeldingen!

1. Wat? Is het nu al tijd? Je wordt wakker en hebt haast, maar eerst nog effe lekker uitrekken..


 

2. Niks eerst je vrouw goeiemorgen wensen en een kus geven. Eerst kijk je even op je mobiel, eens kijken wat je allemaal gemist hebt de afgelopen 8 uur.


 

3. Je was eigenlijk nog lang niet klaar met het checken van je mobiel. Je gaat gewoon even verder tijdens het ontbijt, waarom niet?

 

4. De mensen tegenover je in de trein spreken je totaal niet aan. Je bent dus ook echt niet bereid om een praatje met ze aan te gaan. Je haalt je mobiel weer tevoorschijn.. Je vrouw vraagt of je vanavond mee uiteten gaat. Je vindt het een geweldig idee..
 

5. Je hebt geen tijd om sociaal te doen en eet je broodje gewoon achter je computer op. Dat ene belletje moet je ook dringend plegen dus daar is nu mooi tijd voor. Werken werken werken..

 

6. Eindelijk, je werkdag is afgelopen en je bent thuis. Je gaat eerst eens effe lekker naar het toilet, maar dat is onmogelijk zonder je mobiel/iPad natuurlijk.


 

7. Je maakt je klaar voor het etentje met je vrouw, maar je moet je eerst even scheren natuurlijk.

 

8. Het is lekker weer en jullie tafeltje is nog niet vrij. Je wacht gezellig met je vrouw buiten. Of nouja, gezellig

 

9. Jullie tafel is eindelijk klaar maar je moet écht nog even dat ene berichtje checken van je collega. Tot grote afschuw van je vrouw..

 

10. Jullie zijn net thuis, Jij vond het best een gezellig etentje, maar je vrouw is een beetje boos omdat je haar amper aandacht hebt gegeven. Het viel toch best mee? Even knuffelen dan maar..


 

11. Het is al best laat en jullie besluiten te gaan slapen, welterusten!

 

12. Ja ja nu echt..

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like