Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Herken jij jezelf?

2531713440_207a191589_z

Student zijn is leuk. Studeren is echter leuker. In dit lijstje met 10 herkenbare studenten momenten kom jij jezelf echt kneiterhard tegen!

 

 1. Dit moment kent iedereen. Je zit in een stille zaal je tentamen te maken en weet écht niet meer welk antwoord je nou moet kiezen. Je hebt gewoon slecht geleerd en denkt: A heb ik al een paar keer gehad, nu is B aan de beurt. Oftewel: iene miene mutte, wordt het A, B of C dit keer?

   

 2. Je hebt er nou al twee overgeslagen, dus met een diepe zucht besluit je toch maar naar college te gaan. Iedereen om je heen zit onderuit gezakt te luisteren naar de powerpointpresentatie. Het eerste wat je denkt is meestal: was ik nou maar niet gegaan. Als iedereen dit doet – wat vaak zo is – gebeurt er dit: 

   

 3. Wat? Een 5,4? Hier baal je van, maar hier blijft het écht niet bij. We stormen met z’n allen richting de inzage om er nog wat puntjes bij te sprokkelen. Dit zorgt vaak voor een positief resultaat. Leraren vergeten een paar opdrachten na te kijken bijvoorbeeld. Het ligt in ieder geval zeker niet aan jou.

   

 4. Helaas, het is net 12:01. Je moet natuurlijk wel op een heel uur beginnen. Dan nog maar 59 minuten relaxen, wat vervelend.. 

   

 5. Leren lukt maar niet en je hebt morgen tentamen. Iedereen om je heen heeft het over het tentamen en volgens jou praten ze allemaal Chinees. Misschien dan toch maar bij de McDonalds werken?

   

 6. De zomermaanden zijn in aantocht. Het lekkere weer komt soms al kennismaken en de terrasjes stromen op warmere middagen vol. Elke student is hier wel schuldig in: een middagje leren wordt vervangen door een middagje pilsen.

   

 7. Eindelijk een hoorcollege. Met andere woorden een pauze: jongens gaan lekker gamen en meiden bestellen hun favo paar schoenen. Gewoon tijdens de les, lekker makkelijk. Wat moet je anders doen?

   

 8. Tentamen gehaald? Tijd voor een feestje! Tentamen gefaald? Jammer, maar: tijd voor een feestje!

   

 9. Ontbijt maken op maandagochtend, écht niet. Geen haar op een students hoofd die hierover na zou gaan denken. Gewoon Red Bull. Geeft gelijk een energieboost. Helaas is dit toch niet het beste begin van de week.

   

 10. Leren in bed is toch veel lekkerder. Lekker warm, relaxed. Kan makkelijk, zo vaak gedaan. Hmm, misschien toch niet het beste idee?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like