Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Halve wereld kijkt LIVE mee naar rotonde in Purmerend!

geduld_motor

Reddit.com is een van de meest bezochte sites ter wereld en als iets via deze site viral gaat, dan gaan het ook echt goed viral! Een bezoeker van Reddit plaatste een link, naar de Livestream van een rotonde die gevestigd is op de Gorslaan 10 in Purmerend, op de site en al snel stroomden de kijkers binnen op YouTube. 

Op moment van schrijven kijken er nu zo’n 2200 mensen naar de voorbijgangers op de rotonde. De meeste voorbijgangers weten van niks, maar een aantal andere gebruikers van Reddit zijn speciaal naar de rotonde gekomen om even naar alle kijkers te zwaaien.

Woon jij ook in de buurt? Trek dan snel je mooiste pakje aan en zwaai even naar de camera! Woon je niet in de buurt, ga er dan even goed voor klaar zitten want om 21:00 komt er weer een bezoeker van Reddit langs om te zwaaien!

Update 1, 21:00 Hij is er ongeveer over een kwartiertje en is met de motor! Blijf dus geduldig zitten!

Update 2, 21:13 Jaja, hij is langs geweest en wij hebben hem natuurlijk gespot! Voor een screenshot moet je een stukje verder naar beneden scrollen!

Update 3, 21:23 Degene die nu naar die rotonde gaat en www.SlechteGrappen.nl op de straat schrijft/krijt krijgt uiteraard de eeuwige room en een 1-jarig abonnement op www.SlechteGrappen.nl!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like