Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Op Hardstyle hakkende Australische dame gaat keihard viral op TikTok

Op Hardstyle hakkende Australische dame gaat keihard viral op TikTok
Beeld: TikTok Edlyn Maree

Er gaat niks boven een potje ongegeneerd stampen op z’n tijd. De video’s van de op Hardstyle hakkende Australische dame gaan dan ook flink viral op TikTok. 401.6K op een Hardstyle video binnenhalen is zeker wel indrukwekkend! Maar daar blijft het niet bij… Haha, nu ben je nieuwsgierig he? Scrol dan maar even naar beneden.

Edlyn Maree

De 22-jarige Australische Edlyn is echt een plaatje zeg! Zeker wel genot voor de ogen, en blijkbaar vinden wij dat niet alleen… Want wauw, wat doet Edlyn het goed op TikTok met 162.3K volgers en 2.5M likes. Maar we vinden wel dat haar fanbase van 7.033 op Instagram omhoog mag hoor, helpen jullie een handje?

hakkende tiktoker
Beeld: Instagram Edlyn Maree

Viraal op TikTok

Dat Edlyn van dansen houdt, is geen geheim. Als je op haar TikTok account kijkt zie je dan ook vaker video’s voorbijkomen waar ze danst! Maar man, wat kan ze goed hakken op Hardstyle zeg en de cijfers liegen er zeker niet om! 401.6K, 387.4K, 96.9K en 48.1K en zelfs meer dan een miljoen views zijn de cijfers die haar video’s behalen. Nou, neem zelf maar even een kijkje:

@edlynmaree Intense sign language🔥#muzzing #muzz#hardstyle#epik2021#hsu#fyp ♬ original sound – Edlyn Maree
@edlynmaree Note to self: Don’t muzz with padding😂#muzzing#fyp#hardstyle #2022#muzz#happynewyear ♬ Switch (Radio Version) – Darren Styles
@edlynmaree Draft epik muzz❤️‍🔥#fyp#hsu#muzz #muzzing#hardstyle ♬ Paradise – Toneshifterz & Firelite
@edlynmaree The one track I knew I had to jumpstyle to🏃🏻‍♀️ #hardstyle #jumpstyle #midnightmafia2023 ♬ Rock Civilization – Headhunterz
@edlynmaree Replying to @Kitty Caliente Bringing back a lost dance to the scene🫡🔥 #jumpstyle#jumpstyledance#hardstyle #rave#ravetok ♬ Rock Civilization – Headhunterz

Check ook:

Hardstyle

Hardstyle is een elektronisch muziekgenre dat opkwam in de late jaren 1990, met oorsprong in Nederland, België en Italië. Hardstyle combineert invloeden van techno, new beat en hardcore.

Vroeger werd hardstyle meestal geproduceerd op een tempo van 140 BPM (beats per minute); tegenwoordig is moderne hardstyle sneller, meestal geproduceerd rond de 150 BPM. Het kenmerkte zich door overgestuurde en harde kickdrums, vaak vergezeld van een offbeat bas, bekend als een “reverse bass”. Naarmate het genre groeide, veranderden de productietechnieken en het songwriting om zich aan te passen aan een meer commercieel publiek. Moderne hardstyle is herkenbaar aan het gebruik van synthesizermelodieën en vervormde geluiden, samen met de kenmerkende combinatie van percussie en bas. Het genre staat met name bekend om het harmonische gebruik van kickdrums. Vanwege de aanhoudende aard van een hardstyle kick, kunnen producenten baslijnen spelen door alleen de kick zelf te gebruiken, die een onderscheidende bastoon wordt door een reeks vervormingen, equalisatie en lagen (onder andere methoden). Deze techniek staat bekend als het “pitchen” van een kick.

Het genre kreeg commerciële acceptatie in de jaren 2010, met hardstyle-artiesten die optreden op de grootste podia in de EDM-wereld.

Bron: DailyBuzz, Wikipedia
Beeld: Instagram & TikTok Edlyn Maree

You May Also Like