Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gozer vangt Pokémon terwijl vrouw aan het bevallen is

Pokémon go

Als jij, ondanks dat Pokémon Go nog niet officieel uit is, het spel al wel hebt gespeeld, dan weet je hoe verslavend de app is. Dus toen de Amerikaanse Jonathan Theriot een Pidgey spotte, terwijl zijn vrouw op het punt stond om te gaan bevallen, kon hij het niet laten om deze nog even snel te vangen.

Zwanger Pokémon Go

 “Op het moment dat de Pidgey tevoorschijn kwam, zei ik meteen, OMG er zit een Pidgey onder je bed! Dus ik nam een screenshot, ving de Pokémon en liet hem aan mijn vrouw zien.” Aldus Jonathan tegen Buzzfeed.

Hij plaatste de foto op Imgur om hem vervolgens via Reddit met de rest van de wereld  te delen. Op het forum reageerden mensen in eerste instantie verbaasd, dat Jonathan de foto nam terwijl zijn vrouw bijna moest bevallen. Jonathan legde vervolgens uit: “Míjn vrouw en ik zaten in een wachtkamer te wachten op het moment om opgehaald te worden voor een keizersnede. Daarnaast kon ze er wel om lachen toen ik de foto liet zien.”

Bij de echte geboorte van de baby was Jonathan natuurlijk wel “volledig” aanwezig. Het derde kindje van het stel is uiteindelijk gezond ter wereld gebracht en heeft niet de naam Pidgey, maar Ireland Theriot gekregen. Van harte gefeliciteerd en dat het maar een grote Pokémon trainster mag worden!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like