Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Golf ongeluk

golf_ongeluk

Twee vriendinnen spelen een potje golf op een zonnige  zaterdagmorgen. Bij de zevende hole gaat ’t mis. Eén van de vrouwen raakt de bal  volkomen verkeerd en ziet het ding tot haar afgrijzen regelrecht op een groepje  mannen af suizen. En ja hoor, bam! Eén van de mannen stort ter aarde, gillend  van de pijn, terwijl hij met zijn handen naar zijn kruis grijpt.

De vrouw rent  geschrokken naar de man toe en put zich uit in excuses. “Laat me je helpen,”  zegt ze, “ik ben fysiotherapeut, en ik weet hoe ik de pijn zou kunnen  verzachten, als je me toestaat.” “Neeeeeeeee, auwauwauw, nee hoor, auw, het gaat  wel weer, over een minuutje,” kreunt de man, rollend over de grond in de  foetushouding. “Heus, ik sta erop,” houdt de vrouw vol, “je zult zien dat ik  echt goed ben.” “Nou, vooruit dan maar,” kreunt de man.

Daarop legt de vrouw de  handen van de man opzij, opent zijn gulp, brengt haar hand naar binnen en begint  hem zachtjes te masseren. “Nou…hoe voelt dat?” vraagt de vrouw  verwachtingsvol. “Ja, heerlijk,” antwoordt de man, “maar mijn duim doet nog  steeds verschrikkelijk veel pijn!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like