Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Opvallend gerucht: ‘Wendy van Hout al 7 maanden zwanger van Peter Gillis’

Wendy van Hout excuseert zich voor controversiële Netflix-gebruikersnaam na kijkers ophef
Beeld: Instagram Peter Gillis

Peter Gillis introduceerde een tijdje geleden de term ‘Code Rood’, om aan te geven wanneer er roddels over hem (en destijds Nicolleke) rondgingen te ontkrachten. Juicekanalen melden nu echter dat er in huize Gillis al een tijdje geen code rood is geweest, maar dan op een hele andere manier. Peter’s nieuwe vriendin Wendy van Hout zou namelijk al zeven maanden zwanger van hem zijn!

Geruchten

Na de breuk met Nicol duurde het niet lang tot Peter opnieuw onder de pannen was. Dit zorgde direct voor veel geruchten. Zo zou Wendy door de programmamakers van Massa is Kassa zijn ‘gefixed’ om het gat op te vullen dat Nicolleke achterliet, had Peter vooral iemand nodig om zijn veters voor hem te strikken en zou Wendy natuurlijk op Peter’s geld uit zijn. Hoe dan ook, lang zou het allemaal niet gaan duren, zo dachten de meeste mensen. Deze mensen zouden wel eens bedrogen uit kunnen komen, nu roddelsites als ‘Kantinepraat’ met het ‘breaking news’ komen over de vermeende zwangerschap van Wendy van Hout.

Nu 28 weken

Laten we voorop stellen dat het gerucht best met een korreltje zout genomen kan worden. Hoe dan ook, komt de roddel voort uit een fragment uit het elfde seizoen Massa is Kassa, dat onlangs van start ging. Hierop is te zien hoe Wendy een jurk aan het passen is in een winkel met kleding voor zwangere vrouwen. Tegen de verkoopster horen we Wendy zeggen: “Ik ben nu precies 28 weken”, terwijl ze haar al flinke buik laat zien. De vraag is dus, is ze echt in verwachting, of proberen te programmamakers ons op het verkeerde been te zetten. We zullen het snel genoeg weten…

Check het fragment wat voor het gerucht zorgt dat Wendy van Hout zwanger zou zijn van Peter Gillis hier:

Check ook:

Bron: Kantinepraat, Instagram

You May Also Like