Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Gerechtigheid voor Tupac: politie verzamelt na 27 jaar cruciaal bewijs

In 1996 werd een icoon in de hiphopwereld op tragische wijze van het leven beroofd: Tupac Shakur. Zijn brute dood, door kogels doorzeefd terwijl hij in zijn BMW zat, bleef jarenlang een onopgelost mysterie. Recentelijk wijst een rapport van de U.S. Sun naar bendelid Keefe D als mogelijke verantwoordelijke, wat een langverwacht rechtvaardigheidsmoment lijkt te beloven.

Keefe D

De vermeende moordenaar van Rapper Tupac wordt geconfronteerd met een “dreigende aanklacht wegens moord” nu de politie onthult dat de 27-jarige zaak op het punt staat opgelost te worden. De gangster die in een boek en in interviews opschepte over de moord op rapper Tupac Shakur, wordt volgens bronnen bij de Amerikaanse politie geconfronteerd met “dreigende aanklachten”.

De rechercheurs moordzaken uit Las Vegas zijn ‘optimistisch’. Ze hebben genoeg bewijs verzameld tegen de leider van de Compton Crips-bende, Keefe D, om de moordzaak op Tupac Shakur eindelijk na bijna 27 jaar af te ronden.

Het kantoor van de officier van justitie zal hun zaak voorleggen aan een grand jury in Las Vegas, zo bevestigen twee bronnen aan de krant.

Er zal “binnenkort” een strafzaak worden aangespannen en de officier van justitie “bestudeert mogelijk moord met voorbedachten rade voor Keefe D”, gebaseerd op de wet van Nevada, aldus een bron.

Tijdens de grand jury-hoorzitting, die in het geheim achter gesloten deuren wordt gehouden, zal een jury beslissen of het bewijs sterk genoeg is om Keefe de komende maand te vervolgen.

Check ook: Droomhuis voor een spotprijs: supermarkten bieden huizen aan voor 8.000 euro als bouwpakket

Bron: FHM
Beeld: Wallpapers

You May Also Like