Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hilarisch nieuw typetje Gekke Patrick van Kaj Gorgels gaat knettertjeviral

Hilarisch nieuw typetje Gekke Patrick van Kaj Gorgels gaat knettertjeviral
Beeld: TikTok kajgorgelsofficial

Kaj Gorgels werd landelijk bekend door zijn Youtubekanaal Kaj’s Typetjes, waar hij in 2012 mee begon. Sindsdien hebben we al flink wat typetjes voorbij zien komen. een van de nieuwere typetjes is ‘Gekke Patrick’, en een hilarische nieuwe video van Gekke Patrick is nu een grote hit op TikTok.

Vloeiende straattaal

In de video zien we hoe Gekke Patrick in vloeiende straattaal vertelt hoe hij zijn zusje Marcelina (Monica Geuze) voor haar verjaardag trakteert op een scooter en daarna nog even flink gaat ’tjappen’. TikTok-volgers gaan dan ook massaal stuk om de video. Zo reageert Gwen van Poorten met “Hahahaha ik ga kapot” en ene Kimmyinthehouse: “geweldig dit 😂🥰”

Check het hilarische nieuw typetje Gekke Patrick van Kaj Gorgels die knettertjeviral hier:

Loopbaan Kaj Gorgels

Kaj Gorgels startte zijn loopbaan als Youtube-loopbaan in 2012, waar hij faam verwierf door imitaties en komische sketches te delen op zijn persoonlijke kanaal “Kaj’s Typetjes.” Later maakte Gorgels vlogs over zijn eigen leven. Inmiddels heeft zijn kanaal meer dan 100.000 volgers. Vanaf 2018 is Kaj zich steeds meer gaan richten op televisiewerk. Hij heeft onder andere programma’s als “Temptation Island” en “Expeditie Robinson” gepresenteerd. Toch blijft hij nog altijd bij zijn roots door nieuwe typetjes te blijven verzinnen.

Check ook:

Bron: TikTok kajgorgelsofficial 

You May Also Like