Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Geen ‘kip’ meer te bekennen bij FC Kip van Jandino: ‘Alleen nog maar zwakbegaafden’

Geen 'kip' meer te bekennen bij FC Kip van Jandino: 'Alleen nog maar zwakbegaafden'
Beeld: YouTube Jandino Asporaat

Herinner je je nog de opwinding toen Jandino Asporaat zijn eigen vleeskeet opende in het bruisende centrum van Rotterdam? Nee? Je bent niet de enige. Het lijkt erop dat de hype rond de veredelde vreetschuur van de komiek behoorlijk is afgenomen, gezien de opmerkelijke afwezigheid van rijen voor de deur. Het was ooit een bruisende plek vol humor en gezelligheid, maar tegenwoordig lijkt het erop dat er geen ‘kip’ meer te bekennen is bij FC Kip van Jandino Asporaat. Volgens recente berichten is de sfeer drastisch veranderd, waarbij sommigen beweren dat de klanten voornamelijk bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking.

‘Alleen nog maar zwakbegaafden’

Het straatbeeld van Rotterdam verandert voortdurend, en dat geldt ook voor de populaire eetgelegenheden. Voor de befaamde X-influencer MiesBee was dit onlangs opvallend merkbaar toen ze door het centrum liep. In november nog zag ze lange rijen bij FC Kip, maar bij haar recente bezoek werd ze geconfronteerd met een overweldigende stilte. De eens zo drukbezochte tent van Jandino is nu verlaten, en in plaats van wachtende mensen ziet ze nu kinderen en ‘zwakbegaafden’ die selfies maken voor de ingang.

Niet te vr*ten

De hype rond FC Kip lijkt te zijn afgenomen, zo merkt snackexpert Eke Bosman op. In een artikel voor het AD schrijft hij dat de drukte rondom het fenomeen behoorlijk is afgenomen. Dit roept de vraag op: is dit een natuurlijk gevolg of een teken aan de wand? Bosman neigt naar het laatste. Hij benadrukt dat hoewel de kip mals is, de kwaliteit van de korst te wensen overlaat, wat mogelijk heeft bijgedragen aan de afname van populariteit.

Check ook: BEZOEKERS BOREN FC KIP DE GROND IN IN GOOGLE-REVIEWS: “GEWOONWEG GOOR EN DAN DE PRIJS…”

You May Also Like