Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Bezoekers boren FC Kip de grond in in Google-reviews: “Gewoonweg goor en dan de prijs…”

Beeld: De Dino Show, Google

Jandino Asporaat opende onlangs onder veel bombarie zijn kiprestaurant in Rotterdam, FC Kip, genoemd naar het fictieve fastfoodrestaurant uit zijn scetch-serie De Dino Show. De reviews zijn tot nu toe echter nog niet wat Jandino ervan gehoopt zal hebben. Op Google wordt het restaurant en de kwaliteit van het eten bij FC Kip namelijk flink de grond in geboord.

@rmvd04 #fckip #foryou ♬ original sound – Merio メ𝟶

Tijdelijke hype

De opening van FC Kip leek een groot succes, gezien de drukte tijdens de openingsdagen. De vraag is echter of dit succes op de lange termijn zal aanhouden of slechts een tijdelijke hype is. Verschillende media hebben de afgelopen dagen geschreven over de hoge prijzen die FC Kip hanteert. Zo zou een hamburger en een colaatje samen al snel 47 euro kosten. Er wordt zelfs gespeculeerd over de haalbaarheid van Jandino’s investering als de hype afneemt.

Valse reviews?

Op Google kreeg FC Kip op dinsdagochtend een gemiddelde beoordeling van 3.3 op een schaal van 0 tot 5, wat relatief laag is. Hoewel er meer positieve dan negatieve recensies zijn, valt op dat veel klanten klagen over hun ervaring. Een van hen schrijft: “Niet heengaan. Alles is gewoon slecht. Lange wachttijden, hoge prijzen en niet lekker. Geloof de vijfsterrenrecensies niet, die zijn waarschijnlijk door Jandino betaald.” Dinsdagmiddag was de beoordeling ineens al een stuk hoger, namelijk 4,1 sterren, wat de vermoedens van valse reviews nog eens onderstreept.

“Nooit meer”

Een andere klant beschrijft het als “hooguit ranzig” en stelt dat goede recensies waarschijnlijk nep zijn. Er is veel kritiek op de prijs-kwaliteitverhouding, met opmerkingen als “veel te duur” en “nooit meer.” Sommige klanten vergelijken FC Kip zelfs met diepvriesproducten uit de supermarkt. Niet alleen de klanten zijn teleurgesteld, ook de bewoners van het gebouw waar FC Kip gevestigd is, klagen over de geur van frituur en kip die het hele gebouw doordringt. Ze roepen op tot actie om dit probleem aan te pakken.

Uitdagingen voor Jandino

Kortom, ondanks de aanvankelijke opwinding rondom FC Kip, lijkt het restaurant nu al te kampen met kritiek en negatieve recensies. Het is afwachten of Jandino Asporaat deze uitdagingen kan overwinnen en het succes van zijn restaurant kan behouden.

FC Kip Google reviews
Beeld: Google

Check ook:

You May Also Like