Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Gast uit First Dates knapt af wanneer date haar jasje uitdoet: “Het is superlelijk”

Gast uit First Dates knapt af wanneer date haar jasje uitdoet: "Het is superlelijk"
Beeld: Instagram firstdatesnl

Iedereen heeft voorkeuren als het om daten gaat. Sommigen zoeken naar een soulmate met een gouden hart, terwijl anderen misschien alleen maar iemand zoeken wier sokken matchen. Deze gast uit First Dates valt duidelijk in een unieke categorie van dating connaisseurs. Zijn dealbreaker? Een onthulling zo schokkend dat het de fundamenten van de datingwereld op zijn grondvesten doet schudden. Ja, je leest het goed. Zijn date deed haar jasje uit. En toen… toen zag hij het. De onthulling van de eeuw.

Gast uit First Dates knapt af op tattoo’s

Het fragment laat zien hoe zijn date haar jasje uitdoet tijdens hun eerste date. “Toen ze haar jasje uitdeed, zag ik haar tattoo. Daar knap ik op af, want ik vind het superlelijk”, zegt de gast uit First Dates achteraf, met een gezichtsuitdrukking die duidelijk maakt dat zijn wereld is ingestort. Een tattoo, dames en heren. Het is 2024, en tattoos zijn nog steeds in staat om potentiële liefdesverhalen in de kiem te smoren. Wie had dat gedacht?

Gast uit First Dates
Beeld: Pexels Kevin Bidwell

Reacties op de video

De reacties op dit voorval waren, zoals verwacht, uiteenlopend en vermakelijk. “Ik vond tattoos en roken ook helemaal niks. Nu heb ik de liefste man met een tattoo en hij rookt en ik zou niet liever willen meer”, zegt een optimistische ziel, die blijkbaar het concept van liefde boven oppervlakkige voorkeuren stelt. “En dat mag deze man gewoon zeggen.”, voegt een ander toe, die de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel draagt. Maar niet iedereen was zo begripvol. “Heel kortzichtig mannetje”, zegt een criticus, gevolgd door een heerlijk pittige opmerking: “Alsof zijn snuit lekker is”.

De wereld van First Dates

Wat kunnen we leren van dit fascinerende avontuur in de wereld van First Dates? Dat liefde onvoorspelbaar is? Dat schoonheid subjectief is? Of misschien, dat we in een wereld leven waarin een jasje uitdoen en het onthullen van een tattoo genoeg drama kan veroorzaken voor een hele aflevering van een datingprogramma. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de wereld van het daten een wild, wonderbaarlijk, en soms ronduit hilarisch avontuur blijft. Dus, lieve daters, houd jullie jasjes aan, of juist niet, en duik in de wonderlijke wereld van het daten. Wie weet wat voor ‘superlelijke’ verrassingen er nog meer op je wachten.

Check ook: 16 geweldige tatoeages om samen met jouw BFF te nemen!

You May Also Like