Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast zakt door de grond als hij er achter komt met wie hij onenightstand heeft gehad

Gast ontdekt ‘s morgens met wie hij een onenightstand heeft gehad
Beeld: TikTok thefrenchbulldoghouse

We kennen allemaal wel die ene vriend die na een paar shots met alles wat een rok draagt naar bed kan gaan om ’s morgens te ontdekken met wie hij een onenightstand heeft gehad. Deze gast in de onderstaande video is er een van. Het leven zit vol verrassingen, vooral na een nacht vol feesten en plezier. Maar soms kan de ochtend na zo’n avontuur een onverwachte wending nemen, zoals het geval was met deze 22-jarige kerel.

Het concept van een onenightstand

Het concept van een onenightstand is zowel fascinerend als humoristisch. Het idee van een vluchtige romantische ontmoeting zonder verdere verwachtingen of verplichtingen spreekt tot de verbeelding. Vaak worden deze verhalen bronnen van grappige anekdotes onder vrienden. Het is het soort verhaal dat je misschien niet gelooft tenzij je het zelf meemaakt of er getuige van bent.

onenightstand
Beeld: TikTok thefrenchbulldoghouse

Wakker na een onenightstand

Er gaat een TikTok video viraal waarin de gast, een 22-jarige jongeman, ’s morgens na een onenightstand opstaat en geen flauw idee heeft in wiens bed hij zich bevindt. Maar dan wordt hij begroet door zijn gastvrouw voor de deur met een heerlijk ontbijt. Een vrouw van 88, met kleinkinderen die ouder zijn dan hij. Na wat navraag te hebben gedaan, realiseert hij zich dat hij de voorgaande avond flink los is gegaan, maar er geen weet van heeft. Het is een onverwacht en hilarisch moment dat de kijker doet beseffen hoe onvoorspelbaar en komisch het leven kan zijn.

@thefrenchbulldoghouse He woke up in a random women's bed #clips #goviral #viral #fyp #thefrenchbulldoghouse #foryoupage #funnyclips #nightout ♬ original sound – Thefrenchbulldoghouse

Reacties op de video

De reacties op deze video zijn net zo vermakelijk als het verhaal zelf. Zo reageert iemand met: “Bro, dit kan niet echt zijn, zeg me alsjeblieft niet dat dit echt gebeurd is,” wat een gevoel van ongeloof en hilariteit uitdrukt. Een andere gebruiker zegt: “Ze kwam binnen met een dienblad vol ontbijt, een rode badjas en lippenstift. Oma zocht naar een vervolg en jij lachte haar in haar gezicht uit.” wat duidt op verbazing en amusement. Tot slot is er nog een commentaar: “Ik denk dat dit me daadwerkelijk zou doen stoppen met drinken voor de rest van mijn leven.” wat benadrukt hoe ongelooflijk en grappig deze situatie is.

Check ook: Wtf: Man na onenightstand uit leeg huis in Leiden bevrijd

You May Also Like